İYİ Parti'den canlı yayında şok Mansur Yavaş açıklaması! Herkes şaşkına döndü

Yerel seçimler öncesi siyaset Dünyası kaynamaya devam ediyor. İYİ Parti seçimlere ittifaksız girmek için harekete geçti. Canlı yayında İYİ Parti'den çok konuşulacak bir Mansur Yavaş açıklaması geldi.

İYİ Parti'den canlı yayında şok Mansur Yavaş açıklaması! Herkes şaşkına döndü

İYİ Parti'nin yerel seçimlerde nasıl bir yol izleyeceği bir CHP ile yeniden ittifak yapıp yapmayacağı merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz günlerde Meral Akşener yaptığı açıklamada seçimlere ittifaksız girileceğinin ilk sinyalini verdi. Diğer yandan İYİ Parti'den çok konuşulacak bir açıklama daha geldi. canlı yayında İYİ Parti Ankara Milletvekili Uğur Poyraz’a CHP'nin Ankara'da Mansur Yavaş’ı yeniden aday göstermesi durumunda destek verip vermeyecekleri soruldu. Poyraz ise bu soruya “Yavaş’ın hangi partiden aday olacağını nereden bileceğim" yanıtını vererek herkesi şaşırttı.

Tv100 ekranlarında yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı Programına İYİ Parti Ankara Milletvekili Uğur Poyraz telefon ile bağlandı. yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Poyraz'ın Mansur Yavaş açıklaması ise herkesi şaşkına çevirdi.

CHP İLE İTTİFAK SÖZ KONUSU OLUR MU?

İYİ Parti Ankara Milletvekili Uğur Poyraz’a Gökhan Hacır'ın sorusu Mansur Yavaş ile ilgili oldu. CHP'nin Ankara'da Mansur Yavaş’ı aday göstermesi durumunda destek verilip verilmeyeceğinin sorulması üzerine Poyraz, "Bu parti yetkili kurullarının alacağı karar. Mansur Yavaş’ın hangi partiden aday olacağını nereden bileceğim? Aday olup olmayacağını nereden bileceğim?" ifadelerini kullandı.

Bu açıklama sonrası sosyal medyada Mansur Yavaş Parti mi değiştiriyor, Mansur Yavaş İYİ Parti'ye mi geçiyor soruları gündeme geldi.