İYİ Parti'den şaşırtan çıkış! Ak Parti ve MHP ile ittifak mı geliyor?

İYİ Parti ve CHP arasında sular durulmuyor. her iki taraftan da önemli açıklamalar yapılıyor. Ancak bu defa iyi partiden gelen açıklama siyaset kulislerini karıştırdı. Peki iyi Parti, AK Parti ve MHP ile ittifak mı yapacak?

İYİ Parti'den şaşırtan çıkış! Ak Parti ve MHP ile ittifak mı geliyor?

İYİ Parti ve CHP arasında genel seçimler sonrası başlayan tartışmalar hız kesemden devam ediyor. iyi Parti Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada seçimlere tek başına gireceğini duyurmuştu. ancak iyi Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu bomba çıkışı ile siyaset kulislerini karıştırdı. CHP ile ittifak yapılmayacağını söyleyen Hatipoğlu, katıldığı bir televizyon programında Seçim döneminde Eskişehir'de de diğer illerde de CHP'liler nedeniyle ciddi sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

CHP İLE İTTİFAK OLMAYACAK

Hatipoğlu açıklamasında, genel seçimler döneminde Eskişehir'de İYİ Parti milletvekili çıkaramadığı için Oyların boşa gitmemesi nedeniyle CHP'ye oy verin çağrısında bulunduklarını söyledi. Şu anda CHP ile ittifak yapılması taraftarı olmadığını belirten Hatipoğlu, sağ bir parti ile ittifak yapabileceklerini dile getirdi. Hatipoğlu'nun açıklamasının devamında "Ama tabii ki bir sağ parti ile belirli prensiplerde biz ittifak yapabiliriz. AK Parti, MHP, Saadet Partisi olabilir." şeklinde konuşması siyaset kulislerini hareketlendirdi.