İYİ Parti’nin Ankara ve İstanbul adayları belli oldu

Yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken partiler de çalışmalarına hız verdi. İYİ Parti'nin CHP ile ittifak yapmaması durumunda Ankara ve İstanbul adayları belli oldu.

İYİ Parti’nin Ankara ve İstanbul adayları belli oldu

2024 yılında Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere doğru geri sayım devam ediyor. Partiler de yavaş yavaş hazırlıklara başladı. İYİ partide son seçimlerin ardından milletvekilleri ve Parti tabanı CHP ile ittifaka iyi bakmıyor. Bu sebeple de İYİ Parti kendi yolunu çizmeye hazırlanıyor. Eğer ittifak gerçekleşmezse İYİ Parti'nin Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyeleri için çıkaracağı adaylar kesinleşti. İşte iyi Parti'nin İstanbul ve Ankara adayları…

Mart 2024'te yapılacak Belediye Başkanlığı seçimleri için Ankara kulisleri fıkır fıkır kaynıyor. Partilerin adayları ile ilgili isimler de adeta havada uçuşuyor. CHP ile ittifak yapıp yapmayacağı Henüz belli olmayan İYİ Parti'de yavaş yavaş adaylarını belirlemeye başladı. Yerel seçimler için hazırlıklara hız veren İYİ Parti'ye AK Parti ve MHP'den ve çağrı gelmişti. Peki İYİ Parti'nin Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayları kim olacak?

İYİ PARTİ ANKARA VE İSTANBUL ADAYLARI BELLİ OLDU

Ankara kulislerinde dolaşan bilgilere göre İYİ Parti ittifak olmaması durumunda Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarını belirledi. Ankara'da iyi Parti Milletvekili Adnan Berker’in aday olması beklenirken İstanbul'da ise Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu öne çıkıyor.

MERAL AKŞENER 26 AĞUSTOS'TA NE AÇIKLAYACAK?

Diğer yandan gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 26 Ağustos'ta yapacağı açıklamaya çevrildi. Ankara kulislerinde dolaşan bilgilere göre Meral Akşener 26 Ağustos'ta bazı şerhler düşecek. Bazı şehirlerde ittifak yapılmasını açıklayacak olan Meral Akşener bazı şehirlerde ise ittifaka girmeyecek.