Kabine toplantısı bugün yapılacak! Öğrenciye vergisiz telefon, emekliye ara zam masada

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kabine toplantısı bugün Beştepe’de yapılacak. Masadaki konular arasında öğrenciye vergisi telefon ve emekliye ara zam var.

Kabine toplantısı bugün yapılacak! Öğrenciye vergisiz telefon, emekliye ara zam masada

Milyonlarca emeklinin maaşına ara zam yapılması için çalışmalar başlamıştı. Emeklilerin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelecek müjdeli haberde. Bugün yapılacak olan kabine toplantısı da Milyonlarca kişi için son derece kritik. Kabine toplantısı bugün Beştepe’de öğleden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak. Peki kabine toplantısında hangi konular ele alınacak?

Merakla beklenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Kabine toplantısının gündeminde birçok farklı başlılık bulunuyor. Emekliye yara zam ve öğrenciye vergisiz telefon ve bilgisayar bunların arasında en çok takip edilen başlıkları oluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından millete sesleniş konuşmasını da yapması bekleniyor.

KABİNE TOPLANTISI KONULARI NELER?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak olan kabine toplantısının gündeminde önemli maddeler var. Bunların başında da ekonomide yol haritası geliyor. 3 yıllık yol haritası bu toplantıda bir kez daha gözden geçirilirken aynı zamanda fahiş fiyatlarla mücadele ve enflasyona yönelik alınacak Yeni önlemler değerlendirilecek.

Emekli maaşlarına zam düzenlemesi de kabinenin önemli maddelerinden biri olacak. Bir süredir iki bakanlık arasında emekli maaşı zammı için çalışmalar sürüyordu. Bugün gerçekleşecek olan kabine toplantısında da görüş alışverişi yapılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaatlerinden biri olan üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve 10 GB ücretsiz internet desteği ile ilgili de bu toplantıda nihai kararı verilmesi bekleniyor. Daha önce konuyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü kabine toplantısını işaret etmiş ve ele alınacağını söylemişti.