Kabine toplantısı tarihi belli oldu! Kabine konuları neler?

Kabine toplantısı, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak. Toplantıda öne çıkacak başlıklar açıklandı. İşte Kabine toplantısı konu başlıkları…

Kabine toplantısı tarihi belli oldu! Kabine konuları neler?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Beştepe’de kabineyi toplayacak. Kabine toplantısında birçok önemli madde ele alınacak. Memur ve emekli maaşları, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti güçleri ile Birleşmiş Milletler güçleri arasında yaşanan gerginlik, ekonomide 3 yıllık yol haritası ve gençlere vergisi telefon konusu değerlendirilecek. Peki 21 Ağustos kabine toplantısı saat kaçta? 21 Ağustos kabine toplantısı maddeleri neler?

21 AĞUSTOS KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

21 Ağustos'ta yapılacak olan kabine toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edecek. Beştepe’de yapılacak olan toplantının saat 15.30'da başlaması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ise saat 19.30 civarında açıklama yapacağımı tahmin ediliyor.

21 AĞUSTOS KABİNE TOPLANTISI MADDELERİ NELER?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe’de gerçekleştirilecek olan kabine toplantısında başta memur ve emeklinin Toplu sözleşme görüşmeleri olmak üzere birçok konu ele alınacak. Görüşülecek konular arasında Kıbrıs'ta yaşanan gerginlik de var.

Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Birleşmiş Milletler güçleri tarafından yaşanan gerginlik kabinede değerlendirilecek. Gerginliğin azaltılması için Ankara devreye girecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim öncesinde açıkladığı seçim beyannamesinde de yer alan gençlerin ilk elektronik eşya alımında vergiden muaf tutulması da kabine toplantısının maddeleri arasında yer alacak.

Bir yandan Orta vadeli program hazırlıkları devam ederken yarınki kabinede ekonominin 3 yıllık yol haritası da belirlenecek.