Kararsız kesim tarafını belli etti! 2023 genel seçimleri ilk turda bitiyor!

2023 genel seçimleri için tam 2 hafta kala, yeni bir anket sonucu gündeme geldi! Bu rakamlar seçimi ilk turda bitirecek ve Türkiye’nin kaderini yeniden yazacak!

Kararsız kesim tarafını belli etti! 2023 genel seçimleri ilk turda bitiyor!

Kararsız kesim tarafını belli etti! 2023 genel seçimleri ilk turda bitiyor! Türkiye’nin kaderini sil baştan yeniden yazacak olan seçimlere sayılı günler kaldı! Bu seçim takviminin açıklanmasının ardından anket şirketleri sürekli hareket halinde ve seçim sonuçları ile ilgili analizleri sürdürmeye devam ediyor! Ancak bir şirket tarafından açıklanan son anket sonuçlarıyla seçimin son hali ortaya çıktı! Tarafsız kesim de artık kararını verdi ve yapılan anket; seçimden önce fragmanı yaşattı!

Türkiye’nin kaderini yeniden yazacak o seçim anketi yayınlandı! YSK tarafından resmi olarak açıklanan seçim takviminin ardından her hafta güncel anket sonuçları yayınlanmaya devam ediyor! Ancak paylaşılan son anket ile birlikte seçimlere en yakın sonuçları gelmiş oldu! Yapılan ankette tarafsız kesimin kararını verdiği de biliniyor!

OPTİMAR ARAŞTIRMA SONUÇLARI SEÇM SONUCUNU VERDİ

Haftalık anket sonuçlarını yayınlamaya devam eden Optimar Araştırma Sonuçları en güncel oranları verdi! Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

cb.png

ÖNDE OLMADIĞI ANKET YOK

“ Yapılan anketlerde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önde olmadığı bir anket görmedik.”

NOKTA ATIŞI YAPTI

2014 ve 2018 seçimlerinde verdiği anket sonuçlarında büyük oranda doğruyu gören Optimar, bu kez anket sonuçlarındaysa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 51-53 oranında oy alacağını gösteriyor! Erdoğan’ın 51 oranında oy almasının ardından 48,6 ile Kemal Kılıçdaroğlu onun peşinden geliyor!

MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİ

Milletvekili seçimleri içinse sıralamalar şu şekilde belirlendi:

mv.png