Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ görüşmesi başladı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bugün görüşme gerçekleştiriyor. Gündemde seçimin 2. turu yer alırken bu görüşmeden ne sonuç çıkacağı merak ediliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ görüşmesi başladı

Türkiye, 28 Mayıs 2023 Pazar günü tekrar sandığa gidiyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turunun gerçekleştirileceği 28 Mayıs tarihinden önce siyasetin gündemi de bir hayli hareketli. Gözler ikinci tura çevrilmişken bugün ise Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ATA İttifakı’nın ana bileşeni olan Zafer Partisi’nin genel başkanı Ümit Özdağ bir araya geldi. İki siyasi ismin görüşmesinden çıkacak sonuç merakla beklenmeye başlandı.

KILIÇDAROĞLU VE ÖZDAĞ GÖRÜŞMESİ BAŞLADI

14 Mayıs seçimlerinin ardından tüm gözler 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak 2. tur seçimlerine çevrildi. 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Genel Seçimlerde Cumhurbaşkanı adaylarının yeterli oyu alamaması sebebiyle Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tura kalmıştı. Şimdi gözler 2. tur seçimlerine çevrilirken bugün Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı kemal Kılıdçaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bir araya geldi.

GÜNDEM SEÇİMİN 2. TURU

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ ile görüşmek için Zafer Partisi Genel Merkezi'ne geldi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu'nu binanın önünde karşıladı. İkilinin tokalaştığı anlar kameralara yansırken Özdağ ve Kılıçdaroğlu basın mensuplarına poz verdikten sonra içeriye geçti ve toplantıya başladı. İki isim arasındaki toplantının gündeminin ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın 2. tur seçimlerinde sergileyeceği tavır olduğu öngörülüyor.