Kemal Kılıçdaroğlu ‘İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?’ sorusuna yanıt verdi!

Gerçekleşen 2. tur seçimlerinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan’a seçim kaybetmesinin ardından tüm gözler üzerine çevrildi. Gazetecilerin kendisine yönelttiği ‘İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?’ sorusunu yanıtladı.

Kemal Kılıçdaroğlu ‘İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?’ sorusuna yanıt verdi!

Kemal Kılıçdaroğlu ‘İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?’ sorusuna yanıt verdi! 14 Mayıs seçimleri için millet ittifakı uzun ve tartışmalı bir sürecin ardından Cumhurbaşkanı adayını Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklamıştır. 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşen seçimlerde Ata İttifakı adayı Sinan Oğan yüzde 5 oranında oy almayı başarırken, Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu en fazla oy almayı başardı ancak, her ikisi de yüzde 50'nin üzerinde oy almayı başaramamıştı. İkinci tur seçimleri iki hafta sonra 28 Mayıs'ta yeniden tekrarlandı ve seçimleri kazanan isim Recep Tayyip Erdoğan oldu.

kem.png

Erdoğan'a karşı bir kez daha seçim kaybetmiş olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı Parti içerisinde iki farklı görüşün oluşmasına sebep oldu. bir kesim Kemal Kılıçdaroğlu'nun artık görevden İstifa ederek yerine daha genç ve dinamik isimlerin geleceğini savunurken, diğer kesim ise tam tersi düşünceyi savunuyor. Bu tartışmalar gündemde devam ederken bir gazeteci Kemal Kılıçdaroğlu'na ‘İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?’ sorusunu yönetti ve aldığı cevap karşısında şaşkına döndü.

kkil.png

DEĞİŞİM KONUŞULUYOR

Seçimlerin ardından üst üste değişim çağrılarının yapıldığı Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu başkanlık konusunda direnirken, kendisine ilk grup toplantısının ardından yöneltilen ‘İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?’ sorusunda ‘Siz hangi kanaldan geliyorsunuz?’ cevabı ile yanıt verdi.