Kemal Kılıçdaroğlu’ndan YSK’ya çağrı! YSK BAŞKANI Ahmet Yener’den yanıt gecikmedi

Türkiye tarihinde kafa kafaya bir seçim yaşanmaya devam ederken Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından YSK’ya çağrıda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan YSK’ya çağrı! YSK BAŞKANI Ahmet Yener’den yanıt gecikmedi

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan YSK’ya çağrı! YSK BAŞKANI Ahmet Yener’den yanıt gecikmedi 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde heyecanlı bekleyiş sürerken, CHP grubu tarafından ortaya atılan iddialara göre; Millet İttifakı adayı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oyunun fazla çıktığı sandıklarda Ak Parti tarafından sistematik bir itiraz olduğu iddia ediliyor. Bu yüzden ekrana yansıyan rakamların gerçeği yansıtmadığı söyleniyor. Konu hakkında her iki taraftan da önemli çağrılar bulunuyor. Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu YSK’ya illerdeki oyların veri girişini sağlayın çağrısında bulundu. Bu durumun ardından YSK Genel Başkanı Ahmet Yener konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Tüm dünyanın heyecanla yakından takip ettiği 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri kıran kırana rekabetini sürdürüyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu kafa kafaya rekabetini sürdürüyor. Konu hakkında YSK Genel Başkanı Ahmet Yener, şu ifadeleri kullandı:

ttt.png

HER ŞEY YOLUNDA İLERLİYOR

“Arkadaşlar Yüksek Seçim Kurumu tarafından aktarılan veriler sisteme işlenmektedir. Şu an hiçbir aksama söz konusu değildir, oyların yüzde 47’sini sisteme işledik, devamı da gelmeye devam ediyor.”

yener.png