Kılıçdaroğlu Konya açıklaması ile gündemde: İyi bir aday bulursak başarabiliriz

2024 yerel seçimler yaklaşırken siyasetin gündemi de yavaş yavaş seçim olmaya başladı. Yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken yapılan açıklamalar ve gündemdeki tüm gelişmeler de manşetlerde yerini almaya devam ediyor.

Kılıçdaroğlu Konya açıklaması ile gündemde: İyi bir aday bulursak başarabiliriz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gazetecilerle bir araya geldiği yemekte yaptığı bir açıklama siyaset gündemini hareketlendirdi. Ankara’da bir akşam yemeğinde gazetecilerle bir araya gelen CHP lideri, yaklaşan yerel seçimler için iddialı konuştu. Kılıçdaroğlu’nun Konya ile ilgili açıklaması kısa sürede siyasetin gündemine oturdu. Kılıçdaroğlu’nun açıklaması kısa sürede sosyal medyada da geniş yer buldu. İşte detaylar…

YEREL SEÇİMLER YAKLAŞIYOR

2024 yerel seçimler için geri sayım başladı. Siyasetin gündemi de yavaş yavaş yerel seçimler olmaya başladı. Hem siyasi parti liderleri hem de parti sözcüleri yerel seçimlerle ilgili açıklamalar yapıyor. CHP’de yerel seçimlere doğru yapılan iddialı açıklamalar son günlerin en çok gündemde yer alan konuları arasında. CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın yerel seçimlerle ilgili yaptığı ‘Bursa, Balıkesir ve hatta Konya’yı bile alacağız. Göreceksiniz.’ açıklaması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na soruldu. Kılıçdaroğlu’ndan bu sözlere değerlendirme geldi.

kilicdaroglu-konya-aciklamasi-ile-gundemde-iyi-bir-aday-bulursak-basarabiliriz-001.jpg

ANA MUHALEFET PARTİSİ’NDEN İDDDİALI YEREL SEÇİM ÇIKIŞI

Türkiye’de gündem yavaş yavaş yerel seçimler olmaya başladı. 2024 yerel seçimlerine doğru geri sayım devam ederken siyasetin gündeminde de yerel seçim konusu ana gündem olmaya başladı. Ana Muhalefet Partisi CHP’den yerel seçimlerle ilgili iddialı çıkışlar geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın yaklaşan yerel seçimlerle ilgili dikkat çeken değerlendirmesi gündemdeki yerini koruyor. Yerel seçimler yaklaşırken iddialı bir çıkışta bulunan Öztrak, ‘Yerel seçimlerde tarihi başarıya imza atacağımıza inanıyoruz. Bu sefer Bursa, Balıkesir ve hatta Konya’yı bile alacağız. Göreceksiniz.’ demişti.

kilicdaroglu-konya-aciklamasi-ile-gundemde-iyi-bir-aday-bulursak-basarabiliriz.jpg

KILIÇDAROĞLU’NDAN KONYA DEĞERLENDİRMESİ

Dün akşam Başkent Ankara’da akşam yemeğinde gazetecilerle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti sözcüsü Faik Öztrak’ın açıklamaları ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi ve bu açıklamaları değerlendirdi. Şimdilerde yerel seçim hazırlıklarına başlayan CHP lideri, Öztrak’ın açıklamalarını da ele aldı ve ‘Evet, Konya da alınmayacak yer değil. İyi bir aday bulursak, başarabiliriz.’ dedi.