Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitinginin tarihi değişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan’la miting tarihleri çakışmıştı

14 Mayıs seçimlerine doğru siyaset gündeminde hareketlilik sürerken Cumhurbaşkanı adaylarının programları da sıklaşmaya başladı. Meydanlarda halka seslenen Cumhurbaşkanı adayları mitinglerine devam ederken yeni bir gelişme yaşandı.

Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitinginin tarihi değişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan’la miting tarihleri çakışmıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitingi denk gelmiş ve iki Cumhurbaşkanı adayının aynı gün İstanbul’da ayrı ayrı mitingler yapacağı öğrenilmişti. Ancak bu tarihlerin birinde bir değişiklik yaşandı. Millet İttifakı’nın ortak Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitinginin tarihi değişti. İşte Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitinginin yeni tarihi ve tüm detaylar…

İKİ ADAYIN İSTANBUL MİTİNGİ DENK GELMİŞTİ

Türkiye, 14 Mayıs 2023 Pazar günü sandığa gidiyor. Seçime çok az bir süre kalırken Cumhurbaşkanı adaylarının programları da sıklaştı. 4 Cumhurbaşkanı adayı da seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Adayların miting takvimleri de yakından takip ediliyor. Bu kapsamda iki adayın İstanbul mitingi denk gelmiş ve bu tesadüf sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’nun 7 Mayıs Pazar günü İstanbul2da ayrı ayrı yerlerde miting yapacağı belirtilmişti.

KILIÇDAROĞLU’NUN MİTİNG TARİHİ DEĞİŞTİ

Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı’nın adayı ve CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu’nun tesadüfen miting tarihlerinin denk gelmesi üzerine gündem bir anda İstanbul mitingi olurken iki liderin İstanbul2da aynı saatlerde vatandaşlara sesleneceği öğrenilmişti. Ancak bu durumda bir değişiklik oldu ve Kılıçdaroğlu’nun programı güncellendi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yaşanan değişikliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

kilicdaroglu-nun-istanbul-mitinginin-tarihi-degisti-cumhurbaskani-erdogan-lamiting-tarihlericakismisti.jpg

KILIÇDAROĞLU 6 MAYIS’TA İSTANBUL’DA

Sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’nun programındaki değişikliği duyuran Kaftancıoğlu, ‘Sevgili İstanbullular; Bugün İzmir’den dünyaya sesini duyuran güçlü, coşkulu, inançlı ve kararlı yüzbinlerin sesini 6 Mayıs’ta Maltepe Miting alanında katlayarak çoğaltmaya var mısınız?’ ifadelerine yer verdi.