Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu bugün görüşecek

2. tur seçim sonuçlarının ardından yükselen istifa sesleri sonrasında mücadeleye devam edeceğini söyleyen CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu, günlerdir sessizliğini koruyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı İmamoğlu bugün görüşüyor.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu bugün görüşecek

Seçimin yankıları sürerken sandıktan çıkan sonucun ardından gelen istifa çağrıları sonrası mücadeleye devam edeceğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşeceği belirtildi. Seçimin ardından yaptığı ‘değişim’ çıkışıyla gündemde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP Genel Başkanlığı’nı istediği iddialar arasında yer aldı. Gözler Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nun görüşmesine çevrildi.

KILIÇDAROĞLU DEVAM MESAJI VERDİ

2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde 6 partiden oluşan Millet İttifakı’nın ortak Cumhurbaşkanı adayı olarak seçime giren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sandıkta çıkan sonucun ardından kendisiyle ilgili gündeme gelmeye başlayan istifa çağrılarına ‘Mücadeleye devam edeceğim’ mesajıyla yanıt vermişti. Kılıçdaroğlu’ndan devam mesajı gelirken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise açıklamasında, ‘Ben zaten yoldayım. O yoldan hiç vazgeçmedim. Bu yürüyüşe birtakım isimler koymaya çalışanlar olabilir. Bu işlerden ben anlamam. Öğrenilmiş çaresizlik benim defterimde yok.’ demişti.

kilicdaroglu-ve-imamoglu-bugun-gorusecek.jpg

KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU BUGÜN GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRECEK

Seçim sonuçlarının ardından sık sık siyaset gündeminde yer alan iki isim olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bugün bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun İmamoğlu ile yapacağı görüşmenin hemen ardından partisinin karar organları olan MYK ve Parti Meclisi toplantılarıyla seçim değerlendirmeleri yapacağı öğrenildi.