Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce hakkında çıkan kaset iddialarına ilk yorum

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkında çıkan kaset iddiaları siyaset gündemine bomba gibi düşmüş ve seçime sayılı günler kala çıkan bu iddia çok konuşulmuştu.

Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce hakkında çıkan kaset iddialarına ilk yorum

Bugün yaşadığı sağlık problemi sebebiyle İzmir ve Manisa programlarını iptal eden Muharrem İnce, kendisi hakkında çıkan kaset iddialarına tepki göstermiş ve bu iddiayı ortaya atanlara sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sert çıkmıştı. İnce hakkındaki kaset iddiaları siyaset gündemindek yer almaya devam ederken bu konu hakkında ne diyeceği merak edilen CHP Genel Başkanı ve Milet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan konuyla ilgili ilk yorum geldi. İşte Kılıçdaroğlu’nun konuyla ilgili ilk yorumu ve tüm detaylar…

MUHARREM İNCE HAKKINDA ÇIKAN İDDİALARA TEPKİ GÖSTERDİ

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, son günlerde hakkında çıkan kaset iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı peş peşe paylaşımlarla tepki gösterdi. Hakkındaki iddialara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tepki gösteren ve yanıt veren İnce, ’45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ’cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inanlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim.’ ifadelerine yer vermişti.

kilicdaroglun-dan-muharrem-ince-hakkinda-cikan-kaset-iddialarina-ilk-yorum.jpg

SAĞLIK SORUNLARI SEBEBİYLE PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ

14 Mayıs Seçimlerine doğru siyasetin gündemi bir hayli hareketlenirken bugün İzmir ve Manisa’da programları olan Muharrem İnce, yaşadığı genel sağlık sorunları sebebiyle programlarını iptal etmek zorunda kaldı. Konuyla ilgili Memleket Partisi İl Başkanlığı’ndan açıklama geldi ve İnce’nin yaşadığı genel sağlık sorunları sebebiyle programının iptal olduğu bilgisine yer verildi.

kilicdaroglun-dan-muharrem-ince-hakkinda-cikan-kaset-iddialarina-ilk-yorum-001.jpg

KILIÇDAROĞLU: MONTAJCILARA LANET OLSUN

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkındaki kaset iddiaları sonrası ne diyeceği merak edilen Kemal Kılıçdaroğlu’ndan konuyla ilgili ilk yorum geldi. Bu konuyu gündemine alan Kılıçdaroğlu’nun gazeteci Candaş Tolga Işık’^la görüştüğü ve bu konu hakkındaki yorumlarını dile getirdiği öğrenildi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ve Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü söyleyen gazeteci Candaş Tolga Işık şu ifadelere yer verdi; ‘Az önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile konuştum. İlk kez bu kadar sinirli olduğuna tanıklık ediyorum. Muharrem İnce’ye yönelik iddialara, ‘Bu operasyoncu pislikleri Türkiye gündeminden çıkartmalıyız. Bu montajlarla uğraşanları çöpe atmamız lazım. Şantajcılara, montajcılara lanet olsun. Hepsi istihbarat öörgütlerinin eline düşmüşler, canları cehenneme’ dedi.’