Kılıçdaroğlu’ndan ses getirecek çıkış! Seçimi kazanırsa görevden alacağı isimleri açıkladı

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine çok az bir süre kalırken adayların meydanlardaki konuşmaları da gündemde yer almaya devam ediyor. Millet İttifakı’nın adayı Kılıçdaroğlu’ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Kılıçdaroğlu’ndan ses getirecek çıkış! Seçimi kazanırsa görevden alacağı isimleri açıkladı

Millet İttifakı’nın ortak Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesinde açıklamalarına devam ediyor. Tüm adaylar gibi vaatlerini sıralayan ve seçilmesi halinde yapacaklarından bahseden Kılıçdaroğlu, seçimi kazanması halinde görevden alacağı isimleri de tek tek sıraladı. Kılıçdaroğlu’nun ‘görevden alacağım’ dediği isimler arasında son dönemin en çok tartışılan ismi Kızılay Başkanı da var. İşte detaylar…

KILIÇDAROĞLU’NDAN ÇOK SES GETİRECEK AÇIKLAMA

Türkiye, 14 Mayıs 2023 Pazar günü sandığa gidiyor. Seçimlere çok az bir süre kalırken Cumhurbaşkanı adaylarının açıklamaları devam ediyor. Meydanlarda vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı adaylarından zaman zaman dikkat çeken çıkışlar geliyor. Son olarak Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan tartışma yaratacak iddialı bir çıkış geldi. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde görevden alacağı isimleri açıkladı. CHP lideri, ‘Seçimi kazanırsam bu kurumların başındaki isimleri hemen görevden alacağım’ diyerek dikkat çeken ifadelere yer verdi.

kilicdaroglundan-ses-getirecek-cikis-secimi-kazanirsa-gorevden-alacagi-isimleriacikladi.jpg

SEÇİMİ KAZANIRSA BU İSİMLERİ GÖREVDEN ALACAĞINI SÖYLEDİ

Millet İttifakı’nın ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesine dikkat çeken açıklamalara yer verdi. Seçimi yüzde 60 oyla ilk turda kazanacağını söyleyen ve çok iddialı konuşan Kılıçdaroğlu, ‘Cumhurbaşkanı seçilirsem ilk etapta iktidarın valisi olarak nitelenen isimleri, TÜİK, AFAD, TOKİ, Merkez Bankası, Kızılay ve İletişim Başkanı ve TRT Genel Müdürü de görevden alınacak.’ dedi. Kılıçdaroğlu’nun bu açıklaması kısa sürede gündem oldu.