Melih Gökçek ünlü isimleri hedef aldı! Tek tek isimlerini paylaştı

2023 seçimlerinin yankıları sürüyor. 14 Mayıs’taki seçimde Cumhurbaşkanı adaylarının yeterli oyu alamaması sebebiyle 28 Mayıs’ta seçimin 2. Turu yapıldı. Dün yapılan 2. Turda en çok oyu alan Erdoğan, yeniden Cumhurbaşkanı oldu.

Melih Gökçek ünlü isimleri hedef aldı! Tek tek isimlerini paylaştı

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçen 2. Tur yarışının kazananı Erdoğan oldu. 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan 2. Tur seçiminin sonucunda yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan2a tebrik mesajları yağdı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medya da hareketlendi. Paylaşımlar peş peşe gelirken siyaset, spor, sanat camiasından da çok sayıda paylaşım yapıldı. Sosyal medyada paylaşım yapan bir isim de eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu.

MELİH GÖKÇEK’TEN ÜNLÜ İSİMLERE SERT TEPKİ

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2. Tur seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak ünlü isimlere tepki gösterdi. Tek tek isimlerini yazdığı ünlü isimlere tepki gösteren Gökçek, sert bir ifadeyle isimlerini paylaştığı ünlüleri eleştirdi.

melih-gokcek-unlu-isimleri-hedef-aldi-tek-tek-isimlerini-paylasti.jpg

‘BURNUNUZU BİR DAHA SİYASETE BULAŞTIRMAYIN’

2. tur seçim sonuçlarının ardından sosyal medyadan bir paylaşım yapan eski ABB Belediye Başkanı Melih Gökçek, aralarında Cem Yılmaz, Defne Samyeli, Gülşen ve Gökhan Özoğuz’un isminin de yer aldığı sanatçılara yüklendi. Paylaşımında tek tek isim de veren Gökçek şu ifadeleri kullandı; ‘Bana bakın sanatçı taifesi. Burnunuzu bir daha siyasete bulaştırmayın. Artistliğe devam. Anlaşıldı mı? Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Tarkan, Defne Samyeli, Gülşen, Gökhan Özoğuz, Mustafa Sandal, Fazıl say, Ezgi Mola, Murat Boz, Berna Laçin.’