Memleket Partili Mustafa Saçlı’nın istifası gündemi sarstı! Artık o ismi destekliyor

2023 seçimlerine doğru siyasetin gündemi bir hayli hareketli. Seçimlere doğru siyaset gündemi daha da hareketlenirken Memleket Partisi’nden bir istifa haberi daha geldi. Memleket Partili Mustafa Saçlı’nın istifa kararı siyaset gündemini salladı.

Memleket Partili Mustafa Saçlı’nın istifası gündemi sarstı! Artık o ismi destekliyor

Memleket Partisi Sivas birinci sıra Milletvekili adayı Mustafa Saçlı, hem adaylıktan hem de partisinden istifa etti. İstifasını açıklayan Mustafa Saçlı, açıklamasıyla da siyaset gündemini hareketlendirdi. İstifasını duyuran ve çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Saçlı, artık başka bir adayı desteklediğini söyledi ve desteklediği adayın ismini de açıkça verdi. İşte detaylar…

MEMLEKET PARTİSİ’NDE ŞOK İSTİFA

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri kapsamında Memleket Partisi’nden Sivas 1. sıra Milletvekili adayı olarak gösterilen Mustafa Saçlı, adaylıktan ve partisinden istifa ettiğini açıkladı. Memleket Partisi’ndeki bu istifa siyaset gündemine bomba gibi düşerken Saçlı’nın istifası kadar istifa açıklaması da gündem oldu.

memleket-partili-mustafa-sacli-nin-istifasi-gundemi-sarsti-artik-o-ismi-destekliyor.jpg

İSTİFA AÇIKLAMASI

Vekil adaylığından ve partisinden istifa ettiğini duyuran Memleket Partili Mustafa Saçlı, ‘Memleket Partisi Sivas birinci sıra Milletvekilliği adaylığı ve parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Partide yaşadıklarım ve gördüklerim ilkeli ve dürüst siyaset şiarıma oldukça ters düşmüştür. Kendilerini sofradaki kurt sananlar çakallar dansa devam edebilir.’ ifadelerini kullandı.

memleket-partili-mustafa-sacli-nin-istifasi-gundemi-sarsti-artik-o-ismi-destekliyor-001.jpg

ARTIK SİNAN OĞAN’I DESTEKLİYOR

İstifa açıklamasının ardından bundan sonra destek verdiği Cumhurbaşkanı adayının ismini de açıklayan Saçlı, ‘Hayatımın en özel anılarının çoğunu barındıran şehrim Sivas’a ve ülkeme layıkıyla hizmet etmek için bugünden itibaren daha çok çalışacağımı belirtmek isterim. Vatanına ve milletine gerçekten hizmet etmek isteyen tüm parti ve siyasetçilere başarılar dilerim. Ayrıca kendisiyle hiçbir iletişim yahut tanışıklığım olmamasına rağmen türlü ambargo ve güçlükler yaşayan ve yükselen bir ivmeyle halktaki karşılığını alan Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’a da yürekten desteklerimi açıklamak isterim.’ dedi.