Memleket Partisi’nden Milletvekili adayı olan ismin dansı sosyal medyaya damga vurdu

Seçim süreci devam ederken tüm partiler Milletvekili aday listelerini YSK2ya teslim etti. 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler öncesinde siyasetin gündemi bir hayli hareketli devam ederken vekil adayları da siyasetin gündeminde.

Memleket Partisi’nden Milletvekili adayı olan ismin dansı sosyal medyaya damga vurdu

Türkiye’nin ana gündem maddesi seçim olmaya devam ederken Memleket Partisi’nin Zonguldak’tan aday gösterdiği Cem Saygı’nın dansı sosyal medyaya damga vurdu. Cem Saygı, Memleket Partisi’nden Zonguldak 5. sıradan Milletvekili adayı oldu. Saygı’nın gençlerle bir araya geldiği anlarda dans ederken kendinden geçtiği anlar sosyal medyanın gündeminde en üst sıralara yerleşti.

MEMLEKET PARTİSİ’NİN VEKİL ADAYI DANSIYLA GÜNDEMDE

Türkiye’nin gündemi seçimler olmaya devam ederken seçim süreciyle ilgili tüm detaylar da yakından takip ediliyor. Tüm siyasi partiler dün itibarıyla Milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etti. Genel Başkan Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olduğu Memleket Partisi de vekil aday listesini YSK’ya sundu. Partinin vekil adaylarından Cem Saygı ise yaptığı dansla gündeme geldi.

memleket-partisinden-milletvekili-adayi-olan-ismin-dansi-sosyal-medyaya-damga-vurdu.jpg

DANS EDERKEN KENDİNDEN GEÇTİ

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde partilerin vekil adaylarının listeleri YSK2ya iletildi. Memleket Partisi’nde Cem Saygı, Zonguldak 5. sıradan aday gösterildi. Cem Saygı’nın gençlerle bir araya geldiği anlarda müziğin ritmine kendini kaptırarak dans ettiği anlar sosyal medyaya damga vurdu. Saygı, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde gençlerle bir araya geldi ve yüksek sesli müziğin ritmine kendini kaptırarak dans etti. Cem Saygı’nın dans ettiği anlarda çevresinde toplanan kalabalık ise ıslık ve alkışlarla kendisine destek verdi.

memleket-partisinden-milletvekili-adayi-olan-ismin-dansi-sosyal-medyaya-damga-vurdu-001.jpg