Meral Akşener açtı ağzını yumdu gözünü: Seçimde önce koltuk diyenlerle uğraştık

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, merakla beklenen açıklamasını yaptı. Yerel seçimlere kendi kadrolarıyla gireceklerini açıklayan Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu’na da zehir zemberek ifadelerle yüklendi.

Meral Akşener açtı ağzını yumdu gözünü: Seçimde önce koltuk diyenlerle uğraştık

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Afyonkarahisar’daydı. Burada kürsüye çıkan Akşener, hem partisinin yerel seçimlerde yol haritasını açıkladı, hem de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Akşener, genel seçimlerde asıl sorunun kendi saflarında olmadığını belirterek, "Biz bu seçimde koltuğundan başka şey düşünmeyenlerle uğraştık. Nefsini öne koyanlarla, önce ben diyenlerle uğraştık. Özür diliyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Merkez Başkanı Meral Akşener günler öncesinden sinyalini verdiği konuşmayı bugün gerçekleştirdi. Afyonkarahisar'da konuşan Meral Akşener, İsim vermeden, Genel seçimlerde destek verdiği Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Meral Akşener, geçtiğimiz seçimde sadece iktidarla değil aynı zamanda seçimin kaybedilmesi için uğraşanlarla mücadele ettiklerini belirterek “Önce ben, önce şahsım diyenlerle uğraştık. Tüm çabalarımıza rağmen yenilgiye engel olamadık." ifadelerini kullandı.

ÖZÜR DİLEDİ

Meral Akşener konuşmasında, Erdoğan karşısında İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın kazanma ihtimali olduğunu ima ederek "Asıl sorunun kendi saflarımızda olduğunu görmedim. Kazanacak 2 ismin adaylığını sağlayamadım. Özür diliyorum. " dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER

Açıklamalarının devamında da yine isim vermeden Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirmeye devam eden Meral Akşener, 2023 seçimlerinde milletin oyuna babadan miras bilerek ipotek koyulamayacağını anlatmaya çalıştıklarını belirtti. Birçok defa itiraz ettiklerini ve uyardıklarını da söyleyen Meral Akşener, “Biz bu seçimde sadece iktidarla değil bu seçimin kaybedilmesi için çalışanlarla da mücadele ettik. Koltuğundan başka şey düşünmeyenlerle uğraştık.” dedi.

İYİ PARTİ YEREL SEÇİMLERE KENDİ KADROSU İLE GİRECEK

Meral Akşener yerel seçim öncesi iyi Parti'nin yol haritasında açıkladı. Herhangi bir ittifak olmayacağını belirten Meral Akşener, kendi kadroları ile girecekmiş gibi hazırlıklara başladıklarını duyurdu.