Meral Akşener bugün ne açıklayacak? Siyaset bu açıklamayı bekliyor

İYİ parti genel başkanı Meral Akşener bugün önemli açıklamalarda bulunacak. Peki Meral Akşener bugün CHP ile köprüleri yıkıyor mu? 2024 seçimlerinde bir ittifak olur mu?

Meral Akşener bugün ne açıklayacak? Siyaset bu açıklamayı bekliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün önemli bir açıklama yapacak. siyasetin kilitlendiği bu açıklamada konuşulacaklar büyük merak konusu oldu. Meral Akşener bugün CHP ile köprüleri tamamen yıkacak mı yoksa 2024 Mart yerel seçimleri için bir yeşil ışık yakacak mı herkes heyecanla bekliyor. Meral Akşener’in açıklamasına saatler kala en yakınındaki sağ kolu konuştu. İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu CHP'ye rest çekerken "İYİ Parti sonucu, bedeli ne olursa olsun teraziye kendisi çıkmak istiyor." dedi.

Günlerdir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklaması merakla bekleniyor. Bugün açıklama yapacak olan Meral Akşener’in 2024 Mart seçimleri için kararını duyuracağı tahmin ediliyor. Meral Akşener’in bu konuşması öncesinde en yakın isimlerden olan iyi Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu çok önemli açıklamalarda bulundu. İYİ Parti'nin bedeli ne olursa olsun kendi terazisi ile seçime çıkmak İstediğini söyleyen Kavuncu, kazanma potansiyeli olan adaylar olduğunu bu adayları destekleyip desteklemeyin halkın takdiri olduğunu söyledi.

İYİ PARTİ KENDİ ADAYLARI İLE ÇIKMAK İSTİYOR

Kavuncu, İYİ Parti’nin 81 ilde kendi adayları ile seçime girmek için çalışma yaptığını belirtirken bütün bu açılardan değerlendirildiğinde iyi Parti kimliği ile seçimlere girme isteğini net bir şekilde ortaya çıktığını dile getirdi. Her yerde aday çıkaracak gibi seçimlere hazırlandıklarını da söyleyen Kavuncu, Birçok ilde ve ilçede ciddi bir talep söz konusu olduğunu dile getirdi.

CHP'YE RESTİ ÇEKTİ

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Kavuncu seçimi kazanmak için tüm gayretlerini ortaya koyacaklarını da belirtirken ittifak ya da işbirliği adına ne denirse densin iyi Parti'nin her il ve ilçede kazanma potansiyelinin çok yüksek olduğunu dile getirdi. Kavuncu açıklamasının devamında ise “u adayları desteklemek ya da desteklememek size kalmış. Bizim adaylarımızı desteklemenizden mutlu oluruz, desteklemezseniz de alınmayız." dedi.