Meral Akşener’den Ali Babacan’ın Cumhur İttifakı çıkışına sitem

14 Mayıs’tan sonra siyasetin gündemindeki hareketlilik devam ediyor. Gözlerin çevrildiği 2. Tur öncesinde siyaset gündeminde yine önemli başlıklar var. Millet İttifakı cephesinde Akşener’den Babacan’a üstü kapalı sitem geldi.

Meral Akşener’den Ali Babacan’ın Cumhur İttifakı çıkışına sitem

Millet İttifakı’nın ortaklarından İYİ Parti’nin genel başkanı Meral Akşener, konuk olduğu canlı yayında Cumhur İttifakı çıkışıyla gündeme gelen ve eleştirilen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a üstü kapalı sitemde bulundu. Millet İttifakı’nın liderlerinden Babacan’ın Cumhur İttifakı ile ilgili yaptığı çıkış Millet İttifakı’nın bir diğer lideri olan Meral Akşener’in hoşuna gitmedi. İşte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Babacan sorusuna verdiği yanıt ve tüm detaylar…

BABACAN’DAN CUMHUR İTTİFAKI ÇIKIŞI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, konuk olduğu canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu. 2. Tur öncesinde seçim sürecini değerlendiren Babacan, Anayasa değişikliği konusu ile ilgili de yorumunu dile getirdi. Babacan’ın ‘Eğer Cumhur İttifakı, Anayasa değişikliği ile alakalı ‘Gelin beraber çalışalım’ derse çalışmaya hazırız. demişti. Babacan’ın canlı yayında kullandığı bu sözler sosyal medyanın gündemine oturmuş ve çok eleştiri almıştı.

meral-aksener-den-ali-babacan-in-cumhur-ittifaki-cikisina-sitem.jpg

AKŞENER’DEN ÜSTÜ KAPALI SİTEM

14 Mayıs’tan sonra ilk kez kamera karşısına geçen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den 2. Tur öncesinde önemli açıklamalar geldi. Bugün basın açıklaması yapan Akşener’e DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Cumhur İttifakı ile ilgili sözleri soruldu. Kendisine yöneltilen bu soruya yanıt veren Akşener, ‘Şimdi ben izlemedim, arkadaşlarım söylediler. İşte bazen ne söylediğiniz değil, ne zaman söylediğiniz önemlidir.’ dedi.