Meral Akşener Denizli Mitinginde konuşuyor! ‘1 oy Kemal’e 1 oy Meral’e'

Millet İttifakı üyesi ve İYİ Genel Başkanı Merak Akşener, Denizli mitinginde halk ile bir araya gelerek seçim vaatlerinden bahsetti. Sözlerinde çiftçilere verilecek olan desteklere de değindi.

Meral Akşener Denizli Mitinginde konuşuyor! ‘1 oy Kemal’e 1 oy Meral’e'

Meral Akşener Denizli Mitinginde konuşuyor! ‘1 oy Kemal’e 1 oy Meral’e' Seçime 3 gün kala siyaset meydanında olaylar alevlenmeye devam ederken, siyasi liderler seçim çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, hakkında çıkan iddialar karşısında kendisinde saat 14.00’da açıklama gelecekken; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Denzli mitinginde konuşmasını gerçekleştirdi.

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecinde belirlenen adaya karşı çıkan ve bu sebepten masadan kalkan İYİ Parti Genel Başkanı yeniden masaya geri dönmüş ve altılı masanın 13. Dönem Cumhurbaşkanı Adayı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Millet İttifakı seçim çalışmalarını yürütürken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra kendisi için de oy toplama çalışmalarını sürdürüyor.

akse.png

ÇİFTÇİLERDEN BAAHSETTİ

Denizli Mitinginde konuşan Meral Akşener, özellikle çiftçiler için yapacakları desteklerden bahsederek şu ifadeleri kullandı:

“Türk çiftçilerimize hak ettiği değeri vereceğiz. Biz desteklerimizin hepsini Türk çiftçiden yana kullanacağız!”

1 OY KEMAL’E 1 OY MERAL’E

Konuşmalarını tamamlarken Meral Akşener şu ifadeleri kullandı:

“Kemal Bey’i yalnız bırakmak olmaz. Onun için ne yapıyoruz? Meral Akşener’i başbakan yapacağız. 1 oy Kemal’e, 1 oy Meral’e!”