Meral Akşener Hakan Fidan çıkışıyla gündemde! Yerlikaya ve Şimşek sözleri salonu inletti

İYİ Parti Grup Toplantısında kürsüye çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son günlerde gerçekleştirilen operasyonlarla taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı tebrik etti.

Meral Akşener Hakan Fidan çıkışıyla gündemde! Yerlikaya ve Şimşek sözleri salonu inletti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in başarılı çalışmalarına değinen İYİ Parti lideri Meral Akşener, bu iki ismi sosyal medya üzerinden eleştiren kesime de sert çıktı. Akşener’in konuşmasında Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a da yer verdiği görüldü. İYİ Parti liderinin partisinin grup toplantısındaki açıklamaları kısa sürede siyaset gündemine oturdu.

İÇİŞLERİ BAKANI’NA YÖNELİK ELEŞTİRİLERE SERT ÇIKTI

Bugün İYİ Parti Grup Toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son dönemde gerçekleştirilen başarılı operasyonlara dikkat çekti ve bu başarılı çalışmalardan dolayı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı tebrik etti. Sosyal medya üzerinden Bakan Yerlikaya’yı hedef alanlara sert çıkan Akşener, ‘Artık kendi kendini tüketen, bir cadı kazanına dönüşen AK Parti bünyesinde dün Sayın Mehmet Şimşek’i, bugün Sayın Ali Yerlikaya’yı hedef alanlar acaba yarın kime odaklanacaklar?’ dedi.

meral-aksener-hakan-fidan-cikisiyla-gundemde-yerlikaya-ve-simsek-sozleri-salonu-inletti.jpg

AKŞENER'DEN FİDAN ÇIKIŞI

Bugün partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli başlıklara yer veren İYİ Parti lideri Meral Akşener, Bakanların başarılı çalışmalarını eleştirenlere sert sözlerle yüklendi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı eleştirenlere sert çıkan Akşener, 'Dün Sayın Mehmet Şimşek'i, bugün ise Sayın Ali Yerlikaya'yı hedef alanlar acaba yarın kime odaklanacaklar? Sıradaki şanslı yarışmacı acaba kim olacak? Yoksa Dışişleri Bakanı Sayın Hakan Fidan mı?' ifadelerine yer verdi.