Meral Akşener Ümit Özlale’yi böyle duyurdu! İYİ Parti İzmir adayı açıklandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaklaşan Yerel Seçimler öncesinde yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi. Yerel Seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 81 ilde ayrı aday çıkaracaklarını duyuran İYİ Parti lideri, eleştirilerde de bulundu.

Meral Akşener Ümit Özlale’yi böyle duyurdu! İYİ Parti İzmir adayı açıklandı

Konuk olduğu programda kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gündeminde yaklaşan Yerel Seçimler vardı. Yaklaşan Yerel Seçimler ile ilgili konuşan Akşener, 81 ilde aday çıkaracaklarını söyledi ve İzmir adayları için de bir ismin gündemde olduğunu söyledi. İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale’nin Yerel Seçimlerde aday olabileceğini ima eden açıklamalara yer veren Akşener, ‘Ümit Özlale şu an itibariyle çalışıyor.’ dedi.

İYİ PARTİ 81 İLDE AYRI ADAY ÇIKARACAK

Yerel Seçim yaklaşırken konuk olduğu bir programda gündeme dair önemli mesajlar veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yerel Seçimlerde izleyecekleri yoldan da bahsetti. İstanbul ve Ankara’da dahil olmak üzere 81 ilde ayrı aday çıkaracaklarını duyuran Akşener, kendisine yöneltilen ‘Ayrı aday çıkarırsanız Ankara ve İstanbul’un kaybedilmesini göze alıyor musunuz?’ sorusuna da yanıt verdi. Bu soruyu yanıtlayan İYİ Parti lideri, ‘Hepsini göze alıyoruz. Belki de bizim adayımız kazanacak.’ dedi.

meral-aksener-umit-ozlale-yi-boyle-duyurdu-iyi-parti-izmir-adayi-aciklandi.jpg

ÜMİT ÖZLALE AÇIKLAMASI

Gazeteci Fatih Altaylı’nın YouTube programına konuk olan Akşener, Yerel Seçimde İYİ Parti’nin 81 ilde kendi adayını çıkaracağını duyurdu. Ankara ve İstanbul dahil her yerde ayrı gireceklerini söyleyen Akşener, ‘Ben bunu GİK’e getireceğim’ dedi ve İzmir adayları ile ilgili de önemli bir açıklama yaptı. Yerel Seçimler için iddialı konuşan ve adaylarla ilgili de bilgiler veren İYİ Parti lideri, ‘Öyle adaylar çıkaracağız ki. İzmir’de CHP ceketini assa seçilir diye bir kanaat var. Ümit Özlale şu an itibariyle çalışıyor. Ben adayım dedi. 81 ilde aday çıkaracağız.’ ifadelerine yer verdi.