Meral Akşener ve Erdoğan anlaştı mı? Aytun Çıray'dan bomba FETÖ iddiası

İYİ Parti’den geçtiğimiz aylarda istifa eden Aytun Çıray, yeni iddiaları ile gündeme bomba gibi düştü. Çıray, Meral Akşener’in 7 yıldır devam eden FETÖ soruşturmasının Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesi sonrası kapatıldığını öne sürdü.

Meral Akşener ve Erdoğan anlaştı mı? Aytun Çıray'dan bomba FETÖ iddiası

İYİ Parti'den istifası ile büyük ses getiren Aytun Çıray, Meral Akşener iddiaları ile gündeme bomba gibi düştü. Meral Akşener’in 7 yıldır FETÖ soruşturması olduğunu hatırlatan Aytunç Çıray, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesi sonrasında bu soruşturmanın takipsizlikle sonuçlandığını öne sürdü. Aytun Çıray açıklamalarında Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile anlaştığını iddia etti.

SİNAN ATEŞ'İN EŞİ İÇİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I ARAMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski genel başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe ateş için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aramıştı. Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında yapılan bu görüşmenin ardından Ankara kulisleri kaynamaya başladı. İddialar arasında AK Parti ve iyi Parti'nin anlaştığı da var. Asıl bombayı daha ise iyi partiden istifa eden Aytun Çıray’dan geldi.

MERAL AKŞENER'İN FETÖ SORUŞTURMASI KAPATILDI

Aytun Çıray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Meral Akşener ve Erdoğan görüşmesine ilişkin bomba iddialarda bulundu. Çıray, "Sayın Akşener'in 'FETÖCÜ olduğu' ile ilgili olduğu söylenen ve 7 yıldır devam eden Savcılık dosyası kapandı. Öncelikle... 15 Temmuz gecesi -dinlediyse- konuşmalarımızdan devlet de bir sonuç çıkarır. Tanıdığım Akşener Fetöcü değildir." ifadelerini kullandu.

Meral akşener'in 7 yıldır devam eden FETÖ soruşturmasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinden bir gün sonra takipsizlikle sonuçlanması ile ilgili de paylaşım yapan Aytun Çıray:

"Bu konudaki soruşturma onun üzerinde Demokles'in kılıcıydı. Yalnız.. Yedi yıldır devam eden soruşturmaya son verildiğinde tesadüfe bakın.

1-) Bir gün önce bir vesile ile Sayın Akşener, Sayın Cumhurbaşkanı ile görüştüler. 2-) Benim 'Asalım şu Kemal Kılıçdaroğlu'nu' başlıklı makalem gündem oldu.

3-) Sayın Akşener'in 26 Ağustos konuşmasının öncesinde doping etkisi. Yorum sizin." dedi.