Meral Akşener’den Kılıçdaroğlu’na bağış!

14 Mayıs 2023 seçimlerine günden güne yaklaşırken; Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu’na 1 maaşını bağışladığı ortaya çıktı!

Meral Akşener’den Kılıçdaroğlu’na bağış!

Meral Akşener’den Kılıçdaroğlu’na bağış! 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Seçimleri’ne 24 gün kala, önümüzde bir bayram sürecinin de başlamasıyla seçim çalışmalarının yoğunluğu da artmaya başladı! Çalışmalar hızlanırken; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hesabına bir maaşını gönderdi!

Seçim çalışmalarına İyi Parti Genel Başkanı ile devam eden Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu son günlere geldikçe çalışmalarını hızlandırdı! Çalışmaları ve programları birlikte gerçekleştiren Meral Akşener bir aylık emekli maaşını Kılıçdaroğlu’nun hesabına gönderdi!

kili.png

İYİ PARTİ’DEN AÇIIKLAMA GELDİ

Akşener tarafından Kılıçdaroğlu’nun hesabına gönderilen bir aylık emekli maaşı için İYİ Parti’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, İçişleri Bakanlığı görevini gerçekleştirdiği dönemden hak kazandığı emekli maaşını 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun hesabına göndermiştir.

52 BİN TL

Meral Akşener’in Kemal Kılıçdaroğlu için 52.000 TL bağış yaptığı öğrenildi!

bagis.png