Mesut Özil’in futbolu bırakma sebebi ortaya çıktı! Milletvekili adayı iddiası!

Dünyaca ünlü futbolcu geçtiğimiz günlerde futbol hayatının bıraktığını bir paylaşım ile duyurmuştu! Mesut Özil’in yeni kariyeri hakkında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor! İşte detaylar…

Mesut Özil’in futbolu bırakma sebebi ortaya çıktı! Milletvekili adayı iddiası!

Mesut Özil’in futbolu bırakma sebebi ortaya çıktı! Milletvekili adayı iddiası! En son Medipol Başakşehir’de forma giyen dünyaca ünlü 34 yaşındaki futbolcu Mesut Özil, geçtiğimiz günlerde futbol kariyerini noktaladı. Özil hakkında kulislerden gelen gündemi salladı geçti!

Kariyer hayatı boyunca dünyaca ünlü birçok takımda yer alan ve Almanya Milli Takımı’nda forma giyen Mesut Özil futbol kariyerini sonlandırdı! Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın Togg önünde çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak ‘gurur duyuyoruz’ notunu düşmüştü. Bunun ardından bugün sabah erken saatlerde Ak Parti’nin YSK’ya sunduğu milletvekili aday listesi içerisinde Mesut Özil’in isminin yer aldığı iddia ediliyor! Özil siyasete mi atılıyor?

ahit.png

MESUT ÖZİL MİLLETVEKİLİ ADAYI

Futbolu ani bir kararla bırakmasının ardından Mesut Özil hakkında siyasete atılarak milletvekili adayı olduğu gibi çok ciddi iddialar konuşuluyor! Özil’in iktidara olan yakınlığı dikkat çekiyor!

NİKAH ŞAHİDİYDİ

Mesut Özil ve eşi oyuncu Amine Gülşe’nin nikahında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özil’in, eşi Emine Erdoğan ise Gülşe’nin nikah şahitliğini yapmıştı!