Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Kayseri’den 1. sıra Milletvekili adayı oldu

2023 seçimlerine doğru Türkiye’nin ve siyasetin ana gündem maddelerinden biri seçimler olmaya devam ediyor. Seçim süreci devam ederken Milletvekili adayları da belli olmaya başladı. AK Parti’nin Milletvekili adayları da netleşmeye başladı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Kayseri’den 1. sıra Milletvekili adayı oldu

AK Parti’nin Milletvekili aday listesi netleşmeye başladı. Seçim süreci devam ederken AK Parti2de yeni dönem için Milletvekili aday listeleri netlik kazanmaya başladı. Hazırlanan liste ise bugün Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi. Bu kapsamda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Kayseri 1. sıra Milletvekili adayı olduğu öğrenildi. İşte detaylar…
MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTELERİ YSK’YA TESLİM EDİLİYOR
2023 seçimlerine doğru siyaset gündemi oldukça hareketli. Partilerin Milletvekili aday listeleri de netlik kazanarak YSK’ya teslim edilmeye başlandı. AK Parti’nin Milletvekili aday listesi de netleşti. AK Parti’nin mevcut aday listesi bugün YSK’ya teslim edildi.

BAKAN AKAR KAYSERİ2DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

AK Parti’nin 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için kesinleşen aday listesine göre, Kabine’deki 2 bakan hariç tüm isimler aday oldu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın da vekil adayları listesinde ismi yer alıyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri 1. sıra Milletvekili adayı olarak açıklandı.

milli-savunma-bakani-hulusi-akar-kayseri-den-1-sira-milletvekili-adayi-oldu.jpg

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU VE BAKAN BİLGİN DE VEKİL ADAYI OLDU

AK Parti’nin 14 Mayıs seçimleri için kesinleşen aday listesine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. Sıra, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. Sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Ankara 3. Bölge 1. Sıra, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ise İstanbul 1. Bölge 1. Sıradan aday gösterildi.