Muharrem İnce adaylıktan çekiliyor mu? Son dakika: Genel Merkeze gidiyor açıklama yapacak

Son dakika haberi… Muharrem İnce adaylıktan çekiliyor mu? Muharrem İnce partisinin genel merkezine gidiyor kritik açıklama yapacak. Peki, Muharrem İnce seçimden çekilecek mi? Yurt dışı oyları kullanıldı Muharrem İnce çekilebilir mi?

Muharrem İnce adaylıktan çekiliyor mu? Son dakika: Genel Merkeze gidiyor açıklama yapacak

Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyor mu? Memleket Partisi genel başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekileceği konuşuluyor. Muharrem İnce'nin partisinin genel merkezine doğru yola çıktığı ve kararını açıklayacağı Gelen iddialar arasında. Ancak yurt dışı oylarının kullanılması nedeniyle Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilemeyeceği de iddia ediliyor. Peki, Muharrem İnce adı aylıktan çekilecek mi? Son Dakika detayları haberimizde…

Memleket Partisi genel başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekileceği yönündeki iddialar kulisleri çalkaladı. Ankara'da önemli bir hareketlilik yaşanırken Muharrem İnce'nin Genel merkeze gittiği ve açıklama yapacağı konuşuluyor. Peki, Muharrem İnce adaylıktan çekiliyor mu? Muharrem İnce adaylıktan çekilecek mi? Muharrem İnce ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde…

muharrem-ince-adayliktan-cekiliyor-mu-1.jpg

MUHARREM İNCE CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞINDAN ÇEKİLİYOR MU?

Seçim programlarını iptal eden ve sağlık sorunlarını gerekçe gösteren Muharrem İnce'nin adaylıktan çekileceği yönünde iddialar Ankara kulislerinde dolaşmaya başladı. Memleket Partisi genel başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kurmayları ile toplantı yaptığı ve çekilme yönünde karar aldığı iddia ediliyor. Ancak gazeteci Aytunç Erkin, Muharrem İnce'nin Henüz karar vermediğini belirterek Genel merkeze gidip açıklama yapacağını söyledi.

AZ SONRA AÇIKLAMA YAPACAK

Gazeteci Aytunç Erkin, Muharrem İnce'nin dün bir otelde 11 çalışma arkadaşıyla bir toplantı gerçekleştirdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bu 11 isimden 8’i seçimin ikinci tura kalmayacağını bu nedenle çekilme yönünde karar alınması gerektiğini İnce’ye aktarıyor. Bunun üzerine İnce ‘bunu bir düşünelim’ diyor. Şuan partinin genel merkezine gidiyor ve bu konuda ilerleyen saatlerde bir açıklama yapacak.”