Muharrem İnce’den Kılıçdaroğlu’na FETÖ çıkışı! Seçime sayılı günler kala tansiyon yüksek

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kalırken siyaset gündeminde tansiyon bir hayli yüksek. Cumhurbaşkanı adaylarının seçim çalışmaları devam ederken Memleket Partisi’nin adayı İnce’den Kılıçdaroğlu’na ağır bir çıkış geldi.

Muharrem İnce’den Kılıçdaroğlu’na FETÖ çıkışı! Seçime sayılı günler kala tansiyon yüksek

Türkiye, 14 Mayıs 2023 Pazar günü sandığa gidiyor. Seçim süreci devam ederken 4 Cumhurbaşkanı adayı da seçim çalışmalarına devam ediyor. Adayların meydanlardaki vatandaşa seslenişleri sürerken Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’den CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na tansiyonu daha da yükseltecek bir çıkış geldi. Eski yol arkadaşı Kılıçdaroğlu’na yüklenen İnce, açıklamalarıyla siyaset gündeminin ilk sıralarında yer aldı. İşte İnce’nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar…

‘BUNLAR GERİZEKALI’

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim süreci kapsamında meydanlardaki konuşmalarına devam ediyor. Karamürsel ve Gölcük ziyaretinin ardından İzmit kent merkezindeki mitinge katılan İnce, hakkında çıkan rüşvet iddialarına da sert bir şekilde yanıt verdi. Bugünlerde kendisine saldırılar olduğunu söyleyen İnce, ‘Bugünlerde PKK’lılar bana saldırıyor. Hizbullahçılar bana saldırıyor. Ne kadar terör örgütü varsa montaj kaset yapıyor. Montaj dekontlar yayıyorlar. Alıyorlar bir dekontu Muharrem İnce yazıyorlar. 10 milyon lira rüşvet göndermişler. Bunlar gerizekalı olduğu için, rüşvet bankadan mı gönderilir? Pazar günü mü gönderilir? Bunlar, bu FETÖ'cüler sa’tekar olduğu için bunları yayınlıyorlar. Benim sevgili arkadaşlarım da bunları yayıyorlar.’ dedi.

‘HEPSİNİ TOPLASAN 1 PUAN YAPMAZ’

14 Mayıs seçiminin iki turlu seçim olacağı görüşünü sürdüren Muharrem İnce, Memleket Partisi ortak Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanlış yaptığını söyleyerek şu ifadelere yer verdi; ‘Sayın Kılıçdaroğlu yanlış yaptı. Davutoğlu, Babacan, Temel Karamollaoğlu, bunların hepsini toplasan 1 puan etmez. Yapılacak iş bir taneydi. Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Memleket Partisi ittifak kuracaktı ama yapmadılar.’

muharrem-ince-den-kilicdaroglu-na-feto-cikisi-secime-sayili-gunler-kala-tansiyon-yuksek.jpg

‘NE KADAR TERÖRİST VARSA KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIM’

Meydanlardan seçim vaatlerini sıralamaya devam eden İnce, ‘Önce huzur. Önce yüzümüz gülecek. Sonra liyakat olacak. İşi ehline vereceğiz. Memlekette devlete olan güveni yeniden sağlayacağız. Gençler size sözüm olsun. Düzgün okullarda okuyacaksınız. Özel okullara muhtaç olmayacaksınız. Şimdi bir başka konu daha var. Bir başka konu da FETÖ’nün siyasi ayağı. Benden başka hiç kimse bu konunun üstüne gidemez. Kılıçdaroğlu da gidemez yeni ortağı. Bu ülkede ne kadar terörist varsa kökünü kazıyacağım.’ İfadelerini kullandı.