Muharrem İnce eşi Ülkü İnce ile arasında geçen kaset diyaloğunu anlattı! Görüntüleri izlemiş

2023 Genel Seçimlerinin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçim döneminde kendisine ait olduğu iddia edilen ve sosyal medyada yayılan cinsel içerikli görüntülerle gündeme gelmişti.

Muharrem İnce eşi Ülkü İnce ile arasında geçen kaset diyaloğunu anlattı! Görüntüleri izlemiş

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye ait olduğu iddia edilen kase günlerce konuşulmuştu. Adaylıktan çekilme kararı alan İnce, seçimden aylar sonra yaptığı açıklamayla bir kez daha gündeme geldi. O görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından eşiyle arasında geçen diyaloğu ilk kez anlatan İnce, söz konusu görüntüyü eşine izlettiğini ve eşinin görüntüyü izledikten sonra ‘Bu sen değilsin’ dediğini belirtti.

SEÇİM DÖNEMİNDE HAKKINDA KASET İDDİASI ÇIKMIŞTI

2023 Genel Seçimlerinde Memleket Partisi’nden Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, o dönem hakkında çıkan kaset iddialarıyla gündeme gelmişti. Seçim döneminde servis edilen ve İnce’ye ait olduğu iddia edilen cinsel içerikli görüntü kısa sürede siyaset gündemine bomba gibi düşmüştü. Görüntülerin ardından açıklama yapan İnce, hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

muharrem-ince-esi-ulku-ince-ile-arasinda-gecen-kaset-diyalogunu-anlatti-goruntuleri-izlemis.jpeg

EŞİ İLE ARASINDA GEÇEN DİYALOĞU İLK KEZ ANLATTI

Seçimden aylar sonra hakkında çıkan kaset iddiasıyla ilgili konuşan ve eşi Ülkü İnce ile arasında geçen diyaloğu ilk kez paylaşan Muharrem İnce, T24’e verdiği röportajda eşine görüntüleri izlettiğini ve eşinin ilk tepkisini dile getirdi. O görüntülerin servis edilmesinin ardından görüntüleri eşine izlettiğini söyleyen ve eşinin verdiği tepkiden ilk kez bahseden İnce, ‘Kasetim çıkmış diye eşime gösterdim. Baktı ve hemen yok bu sen değilsin dedi. Nereden anladın dedim. Bir, saat takmazsın. İki, kolunun altında kıl olmaz dedi. Ama işte bunu yaydılar.’ ifadelerine yer verdi.