Muharrem İnce İYİ Parti’nin İstanbul adayı olacağı iddiasına yanıt verdi

2024 Yerel Seçimleri yaklaşırken siyasi partilerin Belediye Başkanı adayları da iyiden iyiye merak konusu olmaya devam ediyor. Hangi parti hangi ilden hangi adayı çıkaracak soruları sorulurken gündemdeki iddia hakkında ilk ağızdan yanıt geldi.

Muharrem İnce İYİ Parti’nin İstanbul adayı olacağı iddiasına yanıt verdi

2024 Mart ayında yapılması planlanan Yerel Seçimlere doğru geri sayım sürerken siyasetin gündemi de iyiden iyiye seçim olmaya başladı. Son günlerde gündeme gelen bir iddia ise siyaset kulislerini hareketlendirdi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin İYİ Parti’nin İstanbul adayı olacağı iddia edildi. İnce, hakkındaki bu iddiaya yanıt verdi. İşte Muharrem İnce’nin gündemdeki iddiaya yanıtı ve tüm merak edilenler…

KULİSLER HAREKETLENDİ

Yerel Seçim gündemi devam ediyor. 2024 Mart ayında yapılması planlana Yerel Seçimler siyaset kulislerini hareketlendirdi. Hangi partiden hangi isim hangi ilde aday çıkacak merak edilirken son günlerde gündeme gelen iddialardan biri ise Muharrem İnce’nin İYİ Parti’nin İstanbul adayı olacağı iddiası oldu. Bu iddia siyaset gündemini hareketlendirdi. CHP’de İstanbul adayının mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun olmasına kesin gözüyle bakılırken İYİ Parti kanadından gündeme gelen Muharrem İnce iddiaları ise ‘İnce, İmamoğlu’na rakip mi olacak?’ sorularını da beraberinde getirdi.

İYİ PARTİ 81 İLDE ADY ÇIKARACAĞINI AÇIKLADI

Geçtiğimiz haftalarda Yerel Seçim gündemiyle ilgili açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yerel Seçimlerde İYİ Parti olarak 81 ilde aday çıkaracaklarını duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından İYİ Parti’nin Belediye Başkanı adayları merak edilmeye başlandı. Özellikle de Ankara, İstanbul ve İzmir’de çıkacak adaylar merak konusu oldu. Tüm bu gelişmeler yaşanırken İYİ Parti’nin İstanbul adayı için Muharrem İnce’nin ismi gündeme gelmeye başladı. İnce’den gündemdeki iddialara yanıt geldi.

muharrem-ince-iyi-parti-nin-istanbul-adayi-olacagi-iddiasina-yanit-verdi.jpg

MUHARREM İNCE İDDİALARA YANIT VERDİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin adaylık iddialarına yanıt verdiği belirtildi. Canlı yayında konuyla ilgili konuşan Eski Devlet Bakanı Masum Türker, adaylık iddialarını İnce’ye sorduğunu söyledi ve şu ifadelere yer verdi:

‘Ben Muharrem İnce’ye adaylık iddialarını sordum. Dedim ki, Sayın Sevigen, Meral Akşener’in göstereceği sürpriz aday siz olabilirsiniz diye tahminde bulunmuş bir televizyon programında. O da bana şu yanıtı verdi, ‘Öyle bir konu yoktur. Saygılar.’