Muharrem İnce Millet İttifakı’nın mitingine katılacağına dair iddialara yanıt verdi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün yaptığı açıklamayla Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurmuştu. Seçime günler kala gelen bu açıklama herkesi şaşırtırken İnce’den bugün bir açıklama daha geldi.

Muharrem İnce Millet İttifakı’nın mitingine katılacağına dair iddialara yanıt verdi

14 Mayıs seçimlerine günler kala bir adayan gelen çekilme kararı gündem olmuş ve Türkiye, Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilme açıklamasını konuşmuştu. Dün kameralar karşısına geçerek canlı yayında Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyuran İnce, bugün Millet İttifakı’nın Ankara’daki mitingine katılacağına dair iddialara da yanıt verdi. İşte İnce’den gelen yanıt ve tüm detaylar…

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİĞİNİ DUYURDU

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün yaptığı bir son dakika açıklamasıyla Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurmuştu. Seçime günler kala gelen bu karar siyaset gündemini de bir hayli hareketlendirdi. İnce’nin adaylıktan çekilme kararı gündem olurken hemen akabinde Muharrem İnce’nin bugün Millet İttifakı’nın Ankara’daki mitingine katılacağı iddiaları gündeme gelmeye başladı.

muharrem-ince-millet-ittifaki-nin-mitingine-katilacagina-dair-iddialara-yanit-verdi.jpg

MİLLET İTTİFAKI’NIN MİİTNGİNE KATILACAĞI İDDİA EDİLDİ

Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce’nin bugün Millet İttifakı’nın Ankara’da düzenleyeceği mitinge katılacağı iddia edildi. Söz konusu iddialar gündemde geniş bir yer bulurken Muharrem İnce’den bu iddialara kısa sürede yanıt geldi.

muharrem-ince-millet-ittifaki-nin-mitingine-katilacagina-dair-iddialara-yanit-verdi-001.jpg

MUHARREM İNCE: BENİM DE HABERİM YOK

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesi gündemi devam ederken bir başka gündem konusu da İnce’nin Millet İttifakı’nın Ankara’daki mitingine katılacağı iddiaları oldu. Gazeteci İsmail Saymaz, bu konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşıma yer verdi. Muharrem İnce ile yaptığı görüşmeyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Saymaz, ‘Millet İttifakı’nın Ankara mitingine katılacağı iddiasını en yakınındaki isim aracılığıyla Muharrem İnce’ye sordum. İnce, şu yanıtı iletti; Benimle mitinge katılım konusunda kimse konuşmadı. Benim de haberim yok ama sosyal medyada paylaşılıyor.’ notunu ekledi.