Muharrem İnce resmen savaş başlattı! ‘O devir bitti’

Memleket Partisi ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Habertürk kanalında Mehmet Akif Ersoy'un konuğu oldu! İnce resmen Savaş ilanını başlattı!

Muharrem İnce resmen savaş başlattı! ‘O devir bitti’

Muharrem İnce resmen savaş başlattı! ‘O devir bitti’ Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce, Habertürk ekranlarında canlı yayında Mehmet Akif Ersoy tarafından kendisine yöneltilen sorulara cevap veriyor! Ersoy'un neredeyse bütün sorularına öfke ile yanıt veren Muharrem İnce'nin bu siniri ne için?

Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce, canlı yayında açıklamalarına devam ediyor. İnce, Erdoğan'ın oradan indirilmesi lazım diyerek bakın sorulara nasıl cevap verdi! Muharrem İnce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Kemal Kılıçdaroğlu'na da oldukça tepkili. Bakın kendisine yöneltilen sorulara nasıl cevap verdi?

incee.png

O DEVİR BİTTİ

M.A. Ersoy: İkinci turda Kemal Kılıçdaroğlu ile kalırsanız geri çekilirim demiştiniz, bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz. Seçimler ikinci tura kalırsa ne olur?

Muharrem İnce: Arkadaşlar geçmişte olanı bırakın, yok öyle bir şey. İkinci tura kalırsanız falan bunlar gerçek sorular değil, herkes bu soruyu bize yöneltiyor; Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkıp da bu soruyu soran daha hiç olmadı!

İLK TURDA KİMSE ALAMAYACAK

İlk turda zaten seçimi kimse alamayacak, siz geçin o işleri! Seçim kesinlikle ikinci tura kalacak, ilk seçim 2 turun adaylarını belirleyecek! İkinci tura ben kalacağım, bu gençlerle yapacağımız çok şey var!

İLK TURDA ALMANIN TEK YOLU VAR

İlk turda kazanmanın tek yolu var. Seçim yaşını 15-16'ya düşürmek! yaş aralığı düştükçe, gençler de benim fikirlerimi anlamaya başlıyor.