Muhittin Böcek fena faka bastı! Gelininin yasak aşk iddiasını sosyal medyada yanlışlıkla paylaştı

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Oğlu ile boşanma sürecinde olan gelininin kendisine gönderdiği ve yasak aşk iddialarının da bulunduğu mesajları yanlışlıkla WhatsApp durumundan paylaştı.

Muhittin Böcek fena faka bastı! Gelininin yasak aşk iddiasını sosyal medyada yanlışlıkla paylaştı

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek sosyal medyanın diline düştü. Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ile geçtiğimiz yıl evlenen gelini, kayınpederine eşinin kendisini aldattığı gerekçesiyle sitem dolu mesajlar gönderdi. Çiftin arasında Boşanma süreci devam ederken Muhittin Böcek sitem dolu mesajları WhatsApp durumundan yanlışlıkla paylaştı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan böcek, geçtiğimiz yıl 20 Mayıs tarihinde Dünya evine girmişti nokta çiftin nikah şahitliğini ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapmıştı. Düğünün üzerinden 1 yıl geçmesinin ardından Gökhan Böcek’in eşi Zeynep K., Eşinin kendisine evli ve kuaför olan bir kadınla aldattığını fark ederek boşanma davası açtı.

YANLIŞLIKLA WHATSAPP DURUMUNDAN PAYLAŞTIM

Gökhan böcek ile boşanma aşamasında olan Zeynep k1gül kayınpederi Muhittin Böcek’e WhatsApp üzerinden Zehir zemberek sözlerle yüklendi. Ayrılık aşamasında olan Zeynep K, Yaşanan bu gelişmelerden Muhittin Böcek’i ve ailesini suçladı. Muhittin Böcek ise gelininin kendisine gönderdiği WhatsApp mesajlarını yanlışlıkla durumundan paylaştı.

WhatsApp'tan yayınlanan mesajda, "Size de yazıklar olsun. Bir kere babalık yapmadınız. Bu kadar zaman insan gibi sessiz sedasız bekledim. Kimsenin yüzünü düşürmedim, kimseye kötülük yapmadım. Arkamdan konuşuldu, namusuma kadar bile laf edildi. Ağzınızı açıp tek laf söylemediniz. Ben sizi babam verine koydum ama ne diyecektiniz ki Gökhan'a, size göre bunlar normal sizin normaliniz bu. Hepinizin tek düşündüğü siyaset ve kendi hayatınız. Hepiniz bu yalan hayatınızdan mutlusunuz öyle de kalın. Rahat edin açıklama falan da yapmayacağım. Tek düşünceniz o. Bir kere babalık büyüklük yapmadınız. Benim beklememem gerekiyor. Oğlunuzun kimseyle ilişkisini bitirdiği falan yok" ifadeleri olduğu görüldü.

TAM 3 KEZ ÜST ÜSTE PAYLAŞTI

Muhittin Böcek, gelininin mesajlarını WhatsApp uygulamasından paylaştıktan sonra telaşa kapıldı. Hemen ardından da yeni bir paylaşım yapan Muhittin Böcek, WhatsApp uygulamasının hacklendiğini öne sürdü. Muhittin Böcek sonrasında ise Instagram hesabının hikaye bölümünden 3 defa mesaj paylaşarak whatsappının hacklendiğini yeniden iddia etti.