Mustafa Sarıgül öyle bir paylaşım yaptı ki herkes onu konuştu

CHP’de 2023 seçimlerinin ardından tartışmalar devam ediyor. Seçim sonrasında parti içinde yaşanan tartışmalarla sık sık gündeme gelen CHP’de göndermeli paylaşımlar da sürüyor. Dikkat çeken bir paylaşım da CHP’li isim Mustafa Sarıgül’den geldi.

Mustafa Sarıgül öyle bir paylaşım yaptı ki herkes onu konuştu

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP’li kurmayların sızdırılan toplantı videosunun ardından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Sızdırılan toplantının ardından yaptığı paylaşım çok konuşulan Sarıgül’ün bupaylaşımıyla göndermede bulunduğuna dair yorumlar geldi. Twitter’da yaptığı paylaşım çok konuşulan Sarıgül’ün bir şarkı sözü üzerinden göndermede bulunduğu görüldü. İşte CHP’li Mustafa Sarıgül’ün o paylaşımı ve tüm detaylar…

CHP’DE DEĞİŞİM TARTIŞMALARI DEVAM EDİYOR

2023 seçimlerinin ardından CHP’de değişim tartışmaları devam ediyor. Bu tartışmalar devam ederken sık sık gündeme gelen isimlerden biri olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP’li kurmayların gerçekleştirdiği toplantının sızmasıyla CHP içinde yeni bir tartışma başlamıştı. Toplantının bir kısmının sızdırılmasıyla birlikte CHP’de kazan kaynamaya başladı. Bu toplantının bir kısmının sızmasının ardından toplantıya katılan isimlerden peş peşe açıklamalar gelmeye başlamıştı.

MUSTAFA SARIGÜL’DEN İMALI PAYLAŞIM

Siyaset gündemine oturan ve yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen toplantıyla ilgili tartışmalar devam ederken CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’den imalı bir paylaşım geldi. Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapan Sarıgül, ‘Tutmayın yol verin gidene gidene. Cevap da vermem artık gücüme gidene.’ notunu ekleyerek paylaşımına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu etiketledi.

mustafa-sarigul-oyle-bir-paylasim-yapti-ki-herkes-onu-konustu.jpg

İMAMOĞLU’NA ÖZEL TAVSİYELERDE BULUNMUŞTU

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, daha önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yorumunda İmamoğlu’na özel tavsiyelerde bulunmuştu. İBB Başkanı’na tavsiyeler veren Sarıgül şu ifadeleri kullanmıştı: ‘Sarıgül’ün yaptığı hataları yapmaması lazım. Sarıgül acele davrandı. O gün mesela Baykal’ın karşısına ben çıkmasam da bir kurultay sonra çıksaydım, ben 40 oyla kaybettim. Olay şu, Belediye Başkanı birinci dönem seçilir, vaat ederek seçilir. İkinci dönem seçilirse yaptıklarıyla seçilir. Üçüncü dönem baş tacıdır. Bu nedenle Belediye Başkanlarımızın ikinci dönem seçilip başarılarını taçlandırması lazım.’