Mustafa Sarıgül’ün partisi Türkiye Değişim Partisi CHP’ye katılıyor

2023 Genel Seçimleri gündemdeki yerini koruyor. Seçimler geride kaldı ancak siyasetin gündemi bir hayli hareketli. Genel Seçimlere CHP listelerinden katılan ve Erzincan Milletvekili olan Mustafa Sarıgül’ün partisi TDP, CHP’ye katılma kararı aldı.

Mustafa Sarıgül’ün partisi Türkiye Değişim Partisi CHP’ye katılıyor

Türkiye Değişim Partisi’nden önemli bir karar geldi. Seçimlere CHP listelerinden giren ve Erzincan Milletvekili olan Mustafa Sarıgül’ün genel başkanı olduğu Türkiye Değişim Partisi, CHP’ye katılma kararı aldı. Bu büyük adımla CHP’ye bir nevi teşekkür eden Sarıgül, Kılıçdaroğlu’nun yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. İşte TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün açıklamaları ve tüm detaylar…

SARIGÜL’DEN VEFA VURGUSU

2023 Genel Seçimlerine CHP listelerinden giren ve Erzincan Milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül’ün genel başkanlığında olan Türkiye Değişim Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılma kararı aldı. TDP Parti Meclisi toplantısı sonrasında önemli açıklamalara yer veren TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bugünün TDP adına çok önemli bir gün olduğuna vurgu yaptı ve şunları söyledi; ‘Hayatta bazı dönüm noktaları vardır. Yaşamın hangi noktasında nerede olursam olayım siyaset vefadır, mertliktir, omurgası olmaktır. İnsan hayatında önemli kararlar alınması gereken zamanlar vardır. Devletler ve partiler de böyledir. Olaylar ve gelişmeler partileri bir noktaya getirir. Bir karar vermek zorunda kalırlar ve verdikleri kararlar tarihe geçer.’ dedi.

mustafa-sarigul-un-partisi-turkiye-degisim-partisi-chp-ye-katiliyor.jpg

TDP CHP’YE KATILIYOR

Açıklamasında Erzincan halkına teşekkür eden Mustafa Sarıgül, parti çıkarlarını ve kişisel çıkarları gözetmeyeceklerini söyledi ve TDP’nin Kılıçdaroğlu’nun yanında olmaya devam edeceğini söyledi. Genel başkanı olduğu Türkiye Değişim Partisi’nin CHP’ye katılma kararı aldığını duyuran Sarıgül, ‘TDP bugün elini taşın altına koymuştur ve Kılıçdaroğlu’nun yanında olmaya devam edecektir.’ dedi.