ORC yerel seçim anketi sonuçları yayınlandı! İttifaksız hangi parti ne kadar oy alıyor

2024 yerel seçim anketleri yapılmaya başlandı. ORC ilk anket sonuçlarını yayınladı. Peki ittifaksız hangi parti yüzde kaç oy alıyor? Anket sonuçlarına göre en avantajlı parti MHP olurken en dezavantajlı partinin ise İyi parti olması dikkat çekti.

ORC yerel seçim anketi sonuçları yayınlandı! İttifaksız hangi parti ne kadar oy alıyor

Yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken kamuoyu araştırmaları da sürüyor. daha önce yaptığı anketlerle oldukça isabetli tahminlerde bulunan ORC yerel seçimlere ilişkin anket sonuçlarını yayınladı. 7 12 Ağustos 2023 tarihleri arasında toplam 52 ilde Ve 6.100 katılımcının gerçekleştirdiği ankete göre ittifaksız yerel seçim sonuçları belli oldu.

ORC, Araştırma sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ayrıca anket düğmesinin yaptığı analiz ve dikkatlerden kaçmadı. Peki 2024 yerel seçimlerinde hangi parti ne kadar oy alıyor? işte son yerel seçim anket sonuçları…

HANGİ PARTİ NE KADAR OY ALIYOR?

2024 yerel seçimleri öncesi ünlü firmaları çalışmaya başladı. Anket sonuçlarına göre en avantajlı kartı MHP oldu. en dezavantajlı Parti ise iyi parti çıktı. işte ORC araştırma 2024 yerel seçim anket sonuçları:

anket-sonuclari.jpg