Özgür Özel adaylığını ne zaman açıklayacak? Yeni kulis geldi

CHP’de değişim sesleri yükselmeye devam ederken yeni kulis de geldi. Peki Özgür Özel aday olacak mı? Özgür Özel adaylığını ne zaman açıklayacak? İşte detaylar…

Özgür Özel adaylığını ne zaman açıklayacak? Yeni kulis geldi

CHP’de genel seçimler sonrası başlayan değişim çağrıları devam ediyor. Her ne kadar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu değişim seslerine kulak tıkasa da kulislerden bomba gibi iddialar gelmeye devam ediyor. CHP’de genel başkanlık için öne çıkan isimlerden biri olan Özgür Özel’in adaylığını yakın zamanda açıklayacağı öne sürüldü. Kaynaklara göre Özgür Özel, ilçe seçimleri tamamlandıktan sonra aldığı tepkiye göre adaylığını duyuracak.

CHP'de kongre süreci devam ederken yeni gelişmeler de gündeme bomba gibi düşüyor. 15 Ekim'de tamamlanması beklenen kongrelerin ardından değişim sürecinin bu defa yüksek sesle dile getirileceği düşünülüyor. CHP genel başkanlığı için son dönemlerde adı anılan Özgür Özel'in adaylığını açıklamaya hazırlandığı da gelen iddialar arasında yer alıyor.

İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANMADAN AÇIKLAMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Özgür Özel daha önce Cansu Timur’a yaptığı açıklamada ilçe kongreleri tamamlanmadan hiçbir şeyin açıklanmayacağını söylemişti nokta ilerleyen günlerde açıklama yapılacağını söyleyen Özgür Özel aday olması durumunda kendisinin duyuracağını dile getirmişti.

KULİSLER BU İDDİA İLE ÇALKALANDI

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Ekrem İmamoğlu İBB adaylığını duyurmuştu. Ekrem İmamoğlu’nun bu açıklamaları sonrası gözler Özgür Özel’e çevrilmişti. kulislerdeki iddialara göre özgür özel ve Ekrem İmamoğlu arasında bir anlaşma var. Ekrem İmamoğlu Artık genel başkanlık yarışından çekilirken Özgür Özel Parti tabanını dinleyerek aday olacak. Özgür Özel'in adaylığını ise ilçe kongreleri tamamlandıktan sonra açıklayacağı öne sürüldü.