Özgür Özel'den yeni açıklama: Ben bu takımı şampiyon yaparım

CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, Kocaeli'de partililere açıklamalarda bulundu. Özgür Özel şampiyon olacak takımda her mevkiye Talip olduğunu belirterek “Ben bu takımı şampiyon yaparım." dedi.

Özgür Özel'den yeni açıklama: Ben bu takımı şampiyon yaparım

CHP'de genel seçimler sonrasında değişim çağrıları başlamış ve grup başkanı Özgür Özal genel başkan adayı olduğunu duyurmuştu. Kemal Kılıçdaroğlu ile yarışacak olan Özgür Özel Birgül kongrelere katılmaya devam ediyor. CHP Kocaeli kongresinde konuşan Özgür Özel, sorumluluk almaya ve fedakarlık yapmaya hazır olduğunu söyledi. Delegelerin inanması ve görev vermesi durumunda bu takımı şampiyon yapmaya Talip olduğunu belirten Özgür Özel, “Kalkın ayağa, bu partiyi kaldırın ayağa. Ben size inanıyorum, size güveniyorum. Ben bu takımı şampiyon yaparım buna inanın” diye konuştu.

ŞAMPİYON YAPMAYA HAZIRIM

Özgür Özel, Haziran ayının başında yaptığı bir açıklamayı hatırlatarak kaybeden takımda santrfor oynayacağına şampiyon olacak takımda her türlü göreve hazır olduğunu söyledi. Sürecin sonunda kendisine böyle bir görev verilmesi durumunda bu takımı şampiyon yapacağını söyleyen Özgür Özel, “Şahsım için demiyorum ama bu partiye genel başkan gelecekse, meteorla düşmeyecek, kargodan çıkmayacak, laboratuvarda üretilmeyecek, bu partinin kadrolarından, evlatlarından birisi olacak. Biz bu partinin bir evladını getirmeliyiz.” İfadelerini kullandı.