Perinaz Mahpeyker Yaman Kılıçdaroğlu’na hakaret ettiğine dair iddialara böyle yanıt verdi

Siyaset gündeminde ilk sırada yer alan konulardan biri olan Perinaz Mahpeyker Yaman’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından genel başkan danışmanı olarak atanması çok konuşulmuştu.

Perinaz Mahpeyker Yaman Kılıçdaroğlu’na hakaret ettiğine dair iddialara böyle yanıt verdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret ettiği iddia edilen Perinaz Mahpeyker Yaman, hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kadın ve Aile Politikaları’ konusunda Genel Başkan Danışmanı olarak atamasını yaptığı öne sürülen Yaman, yıllar önceki paylaşımından dolayı kendisine yüklenenlere yanıt verdi. Gündem olan konuyla ilgili konuşan ve Kılıçdaroğlu’ndan özür dileyen Yaman, ‘O tweetleri ben yazmadım’ dedi.

KILIÇDAROĞLU’NA HAKARET ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Kadın ve Aile Politikaları’ konusunda Genel Başkan Danışmanı olarak Perinaz Mahpeyker Yaman’ı göreve atadığı iddia edildi. Bu atama iddiası bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. Ataması yapılan Yaman’ın yıllar önce yaptığı paylaşımlarda CHP liderine hakaret ettiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Bu konu kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken kendisine gelen yoğun eleştiriler sonrasında konu hakkında açıklama yapan Yaman, Kılıçdaroğlu’ndan özür diledi.

perinaz-mahpeyker-yaman-kilicdaroglu-na-hakaret-ettigine-dair-iddialara-boyle-yanit-verdi.jpg

‘BEN YAZMADIM’

Kendisine gelen eleştiriler ve konunun uzun süredir gündemde yer almasıyla açıklamada bulunan Perinaz Mahpeyker Yaman, ‘Son derece yakışıksız suçlamalar için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan özür diliyorum. Bütün samimiyetimle ve inancımla söylüyorum ki o tweetleri ben yazmadım. Telefonumun tüm sosyal medya şifrelerini yanımda çalışan personele veriyordum ve kimi zaman aylarca sosyal medya kullanmıyordum.’ dedi.

perinaz-mahpeyker-yaman-kilicdaroglu-na-hakaret-ettigine-dair-iddialara-boyle-yanit-verdi-001.jpg

YAMAN’A AİT OLDUĞU İDDİA EDİLEN O PAYLAŞIM

Kılıçdaroğlu’nun atamasının ardından yaptığı bir paylaşımla kendisine teşekkür eden Perinaz Mahpeyker Yaman, ‘Bana onur duyduğum bu görevi layık gören Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğl’na şükranlarımı sunarım. Allah utandırmasın inşallah’ ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yapmıştı. Yaman’ın geçmiş yıllarda CHP liderini hedef alan bir paylaşımda bulunduğu iddia edildi. Yıllar sonra oraya çıkan o paylaşımda, ‘Yarın (Allah muhafaza) bu ülkede iç savaş çıksa ülkeden ilk kaçanların başında Kemal Kılıçdaroğlu olur çünkü kazı bozuk.’ ifadelerinin yer aldığı görüldü.