Resmen duyurdu: Gelecek Partisi Millet İttifakı’ndan ayrıldı

Millet İttifakı Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Kocaeli’de yaptığı bir açıklama ile Millet İttifakı’ndan ayrıldığını resmen duyurdu.

Resmen duyurdu: Gelecek Partisi Millet İttifakı’ndan ayrıldı

Resmen duyurdu: Gelecek Partisi Millet İttifakı’ndan ayrıldı Geçtiğimiz genel seçimlerde Cumhur İttifakı’na karşı ana muhalefet partisi CHP başta olmak üzere 4 parti ile daha birlikte Millet İttifakı’nda yer alan Gelecek Partisi ittifaktan ayrıldığını duyurdu. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kocaeli’de Çayırova Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenen 1. Olağan İlçe Kongresi'nde durumu açıklayarak yerel seçimlerde tek başına olacağını paylaştı.

Daha önce Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alan eski bakan geçtiğimiz yıllarda partiden ayrılarak kendi Gelecek Partisi’ni kurmuş ve siyasi hayatına genel başkan olarak devam ediyordu.

davuto.png

KENDİ İSİM VE LOGOSUYLA DEVAM EDECEK

Millet İttifakı Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Kocaeli’de Çayırova Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenen 1. Olağan İlçe Kongresi'nde 31 Mart 2024 tarihine gerçekleşecek olan yerel seçimlerde hükümetin ekonomi politikalarını eleştirerek kendileri için siyasetin yeni başladığını vurguladı ve Millet İttifakı’ndan ayrılarak Türkiye'nin bütün belde, ilçe ve illerinde kendi logo ve isimleriyle gireceklerini açıkladı.