Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bu ay Türkiye'yi ziyaret edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün cuma namazı çıkışında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan Rusya devlet başkanı Putin’in bu ay içinde Türkiye'yi ziyaret edeceğini açıkladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bu ay Türkiye'yi ziyaret edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özellikle Putin’in Türkiye'ye yapacağız ziyarete ilişkin sorulara cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarihin en iyi netleşmediğini ancak ağustos ayı içinde bu Ziyaretin gerçekleşeceğini söyledi. Yerel seçimlerle ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, en ideal adayı tespit etmek ve seçimlerden başarılı şekilde çıkmak için Türkiye'yi taramaya devam ettiklerini söyledi.

CUMA NAMAZI SONRASI SORULARI YANITLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Çengelköy'de Kerem Aydınlar Camii'nde cuma namazını kıldı. Cuma namazının ardından da babasının mensuplarının dinleme ilişkin sorularına cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin yerel seçimlere yönelik çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Yerel seçimler için en doğru ve en ideal adayların tespit edilmesi için Türkiye'yi taramaya devam ettiklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bütün mesele en ideal aday tespitlerini yaparak, ülke genelinde seçimlerden en başarılı şekilde çıkmak." dedi.

Gazeteciler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Rusya devlet başkanı Vladimir Putin'in Türkiye ziyaretinin ne zaman olacağını da sordu. Henüz bir tarih verilmediğini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerekli görüşmelerini istihbarat başkanı ve Dışişleri Bakanı tarafından yürütüldüğünü dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin’in Türkiye ziyaretinin ağustos ayı içinde olacağını da sözlerine ekledi.