Sarıgül’den çarpıcı açıklama geldi! CHP Genel Başkanlığı için listeye ismini yazdırıyor mu?

CHP’den Erzincan Milletvekili olarak seçilen Mustafa Sarıgül kendisine yöneltilen adaylık soruları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sarıgül’den çarpıcı açıklama geldi! CHP Genel Başkanlığı için listeye ismini yazdırıyor mu?

Sarıgül’den çarpıcı açıklama geldi! CHP Genel Başkanlığı için listeye ismini yazdırıyor mu? CHP'den Erzincan milletvekili olarak meclise girmeyi başaran Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde parlamento muhabirleri ile bir araya geldi ve hakkında çıkan başkanlık iddiaları ile ilgili gündem olan sorulara yanıt verdi. Peki, Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı adayı olacak mı?

36 yılın ardından yeniden parlamentoda olduğundan dolayı oldukça heyecanlı olan Mustafa Sarıgül, 'barış', 'özgürlük', 'demokrasi' ve 'laiklik' gibi düşünceleri savunan kişilerin hiç kuşkusuz Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olması gerektiğine vurgu yaptı.

guu.png

CHP’Yİ TOPLAYACAK KİŞİ KILIÇDAROĞLU’DUR

Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

“Şu an CHP’nin parti içerisinde çıkan çatışmaları konuşmak yalnızca CHP’nin kuyusunu kazmak ve iktidarın ekmeğine yağ sürmek olur. Şu an öncelikli hedef içe dönük değil; dışa dönük konuların tartışılması gereken bir zamandır. Belediye başkanlığı seçimleri için hız kesmeden çalışmalara başlamalıyız.”

must.png

ADAYLIK YANITI

Vekil Sarıgül hakkında çıkan adaylık iddialarına karşı da şu ifadeleri kullandı:

“Ben başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında dimdik durmaya ve ona destek vermeye devam edeceğim. Hemen şu an CHP’nin iç meselelerini çözecek ve bu partiyi ayağa kaldırarak yeni seçimlere hazırlayacak isim Kılıçdaroplu’dur. Ben de onun yanında olarak omurgalı siyasetin nasıl olacağını gösteremeye devam edeceğim.”