Seçim sonrası ilk itiraf’ Kılıçdaroğlu: Ciddi travma yarattı

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ilk kez açıkladı. Seçimlerin kendisinde ciddi bir travma yarattığını dile getirerek önemli açıklamalarda bulundu.

Seçim sonrası ilk itiraf’ Kılıçdaroğlu: Ciddi travma yarattı

Seçim sonrası ilk itiraf’ Kılıçdaroğlu: Ciddi travma yarattı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın 13. Dönem Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerin ardından ilk kez kendisi hakkında önemli açıklamalarda bulunarak seçimleri bu kez de kazanamadığı için kendisinde ciddi sorunlar yarattığını dile getirdi.

6’lı masanın oluşturduğu Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerin ardından elde edilen yenilginin kendisi dahil birçok kişide büyük travmalar yarattığını dile getirdi.

kkil.png

KIYIYA GELDİK AMA ÇIKAMADIK

Kemal Kılıçdaroğlu sözlerinde ‘Nehri yüzdük yüzdük, kıyıya ulaştık ancak, nehirden çıkamadık. Biz nehirde yüzmeye devam edeceğiz, karşıya geçeceğiz ve bu nehirden çıkacağız. Bugün 11 büyük şehri almayı başardık ve bu şehirlere Balıkesir gibi, Denizli gibi, Manisa gibi, uşak gibi pek çok yeri de ekleyeceğiz. Adaylarımız mücadelesini sürdürecek, adaylarımız çok güçlü. Belediye seçimleri için tüm engellemelere rağmen ellerinden gelen her şeyi yapmaya devam ediyorlar.