Seçime 2 gün kala Kılıçdaroğlu’ndan İnce’ye sürpriz davet

14 Mayıs seçimlerine sadece 2 gün kalırken Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan eski yol arkadaşı Muharrem İnce’ye ‘Soframız açık’ çağrısıyla sürpriz bir davet geldi.

Seçime 2 gün kala Kılıçdaroğlu’ndan İnce’ye sürpriz davet

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkındaki kaset iddiaları siyaset gündeminde geniş bir şekilde yer almış ve çok konuşulmuştu. Kendisi hakkındaki bu iddialara tepki gösteren İnce, sosyal medya hesabından peş peşe açıklamalar yaparak tepkisini dile getirmişti. Bu duruma tepki gösteren Kılıçdaroğlu da İnce ile görüştüğünü söyledi ve bu konu hakkında yeni bir açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, eski yol arkadaşı İnce’ye çağrı yaparak ‘Bu pislikleri birlikte temizleyelim’ dedi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN İNCE’YE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Muharrem İnce hakkındaki kaset iddiaları siyaset gündemini hareketlendirirken bu konu hakkında açıklamalar peş peşe gelmişti. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da İsmail Saymaz’a yaptığı açıklamada İnce’ye geçmiş olsun dileklerini iletti ve bir de çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu’nun seçime günler kala yaptığı çağrı gündem oldu.

secime-2-gun-kala-kilicdaroglundan-ince-ye-surpriz-davet.jpg

‘BUNU YAPANLAR ŞANTAJCIDIR’

Gazeteci İsmail Saymaz’a konuşan ve Muharrem İnce’yi gündemine alan Kılıçdaroğlu, İnce’nin rahatsızlandığını duyduktan sonra kendisine ulaşmaya çalıştığını söyledi ve şu ifadelere yer verdi; ‘Bugün rahatsızlandığını duyduğum andan itibaren kendisine ulaşmaya çalışıyordum ancak ulaşamıyordum. Sonunda ulaşabildim. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Bunu yapanlar operasyoncudur, şantajcıdır, montajcı pisliklerdir. Bunları siyasetten de toplumdan da söküp atmak gerekir.’ dedi.

secime-2-gun-kala-kilicdaroglundan-ince-ye-surpriz-davet-001.jpg

KILIÇDAROĞLU’NDAN İNCE’YE ÇAĞRI

Seçime günler kala İnce’ye sürpriz bir çağrıda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Buradan net söylemek istiyorum ki Halil İbrahim soframız ona hep açıktır. Gelmek istiyorsa otursun soframıza değişimi birlikte getirelim. Bu pislikleri birlikte temizleyelim siyasetin içinden.’ dedi.