Seçime son düzlükte Muharrem İnce’ye büyük darbe!

Seçime 19 gün kala, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye büyük darbe geldi! Partiden istifalar peş peşe gelmeye devam ediyor!

Seçime son düzlükte Muharrem İnce’ye büyük darbe!

Seçime son düzlükte Muharrem İnce’ye büyük darbe! Geçtiğimiz yıllarda Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılarak kendi Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerde hiçbir ittifaka dahil olmayarak tek başına seçimlere katılarak cumhurbaşkanı adayı oldu. Ancak seçimlere 19 gün kala büyük darbeler almaya başladı! Peş peşe istifalar geliyor!

Seçim çalışmalarını giderek hızlandıran Memleket Partisi Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce programı kapsamında Zonguldak’a gitti! Muharrem İnce Zonguldak’ta son 2 hafta içerisinde 150 kişinin istifa haberi ile karşı karşıya kaldı!

ince.png

TEPKİ GÖSTERMENİN YOLUNU İSTİFA ETMEKTE BULDULAR

Memleket Partisi Zonguldak 5. sıra Milletvekili Adayı Cem Saygı’nın sosyal medyada gündem olan videosunun ardından parti içerisinde büyük bir hareketlilik yaşanmaya devam etti! Bu kapsamda Muharrem İnce’yi karşılamak için bazı milletvekili adaylarının katılmadığı iddia edildi. Ereğli, Kozlu ve Kilimli ilçe başkanları Zonguldak teşkilatları yerine dışarıdan milletvekili adayı gösterilen Özkan Yağcı’ya tepki amacıyla istifalar sürüyor!

İLK SIRADA ALMANYA’DAN ADAY VAR

Neredeyse bir yıldır emek veren parti üyelerinin yerine 1. sıra milletvekili adayı olarak Almanay2dan bir ismin aday gösterilmesi Zonguldak teşkilatlarını rahatsız etti ve 2 haftada 150’yi aşkın istifa geldi! İstifalar yalnızca Zonguldak’ta değil ülke genelinde de gelmeye devam ediyor!