Selçuk Bayraktar "Siyasete girecek misiniz" sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı, BAYKAR holdingin yöneticilerinden Selçuk Bayraktar son dönemlerde sık sık siyasetle anılıyor. Selçuk Bayraktar’a uzun süreden sonra ilk kez siyasete girecek misiniz sorusu soruldu.

Selçuk Bayraktar "Siyasete girecek misiniz" sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı ve Baykar Holding'in de yöneticilerinden olan Selçuk Bayraktar, son dönemlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak anılıyor. Genel seçimler öncesinde de çok konuşulan isimlerden olan Selçuk Bayraktar’a siyasete girecek misiniz sorusu yöneltildi. Selçuk Bayraktar'ın bu defa verdiği cevap şaşırttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı ve aynı zamanda son yılların hava savunma sistemi konusunda başarılı isimlerinden olan BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, siyasete girecek misiniz sorusuna cevap verdi. Ankara'da düzenlenen TEKNOFEST açılış etkinliğinde görüntülenen Selçuk Bayraktar, bu defa verdiği cevapla gerekirse siyasete gireceğinin sinyalini vermiş oldu.

NE GEREKİYORSA ONU YAPACAĞIZ

Selçuk Bayraktar, kendisine yöneltilen siyasete girecek misiniz sorusu üzerine “Ne gerekiyorsa, mücadele neyi gerektiriyorsa onu yapacağız” dedi. Daha önce siyasete girmeyi hiç hayal etmediğini söyleyen Selçuk Bayraktar, babasının küçükken kendisini ufak bir uçakla uçmaya götürdüğünü O günden sonra pilot olmayı Hayal ettiğini dile getirdi. Ufacık yaşta model uçaklarla tanıştığını belirten Selçuk Bayraktar, “Babam yurtdışında mühendislik yapmıştı… Sonrasında ülkemizin havacılık sanayini kurma hayalim oldu daha ileri yaşlarda. Daha sonra robot uçaklar yapma hayalim vardı." dedi.

ÖYLE BİR HAYALİM YOK AMA…

Selçuk Bayraktar, milli teknoloji hamlesi idealini gerçekleştirmek için Sonuna kadar mücadele edeceklerini de belirtirken “Ne gerekiyorsa, mücadele neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Ama benim böyle bir hayalim yok” dedi.