Selvi Kılıçdaroğlu’nu kahreden haber!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu için acı haber! Selvi Kılıçdaroğlu’nun ağabeyi Hüseyin Özdağ hayatını kaybetti.

Selvi Kılıçdaroğlu’nu kahreden haber!

Selvi Kılıçdaroğlu’nu kahreden haber! 13. Dönem Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Millet İttifakı’ndan cumhurbaşkanı adayı olarak çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kayınbiraderi Prof. Dr. Hüseyin Özdağ, hayatını kaybetti! Yaşanan üzüntülü olayı Millet İttifakı üyelerinden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu duyurdu ve sosyal medya hesabından acılı haberi paylaştı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Sn. Selvi Kılıçdaroğlu Hanımefendi’nin ağabeyi Prof.Dr. Hüseyin Özdağ’ın vefat haberini maalesef derim bir üzüntü içerisinde öğrendim. Merhum Hüseyin Bey’e Allah’tan rahmet, Meral Hanım ve Kemal Bey başta olmak üzere ailesi, yakınları ve sevdiklerine sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum.”

zdag.png

CENAZESİ YARIN KALDIRILACAK

Selvi Kılıçdaroğlu’nun abisi Prof. Dr. Hüseyin Özdağ’ın cenazesi yarın Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi’nden kaldırılacağı öğrenildi.