Sinan Oğan 2. tur kararını ne zaman, saat kaçta açıklayacak?

28 Mayıs 2. tur seçimleri öncesinde siyasetin gündemindeki hareketlilik de devam ediyor. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen genel seçimlerde aldığı yüzde 5 üzerindeki oy oranıyla seçimin en sürpriz ismi olan Sinan Oğan’ın 2. tur kararı merakla bekleniyor.

Sinan Oğan 2. tur kararını ne zaman, saat kaçta açıklayacak?

ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aldığı yüzde 5 üzerindeki oy oranıyla adeta 2. turun kilit ismi haline geldi. İkinci tur seçimine katılamayacak olan Oğan’ın 28 Mayıs’ta kimi destekleyeceği de merak konusu oldu. 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde destekleyeceği isim merak edilen Oğan’ın kararını bugün açıklayacağı iddia edildi. Kararını açıklamak için 19 Mayıs tarihini tercih ettiği öne sürülen Sinan Oğan’ın ne zaman, saat kaçta açıklama yapacağı yoğun bir şekilde araştırılıyor.

SİNAN OĞAN KİMİ DESTEKLEYECEK?

ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, 14 Mayıs’ta aldığı yüzde 5 üzerindeki oy oranıyla seçimin sürpriz ismi oldu. Aldığı oy oranıyla sürpriz bir çıkış yapan Oğan’ın 2. turda kimi destekleyeceği merak ediliyor. Bilindiği gibi seçimin ikinci turu mevcut Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçecek. Şimdi ise gündemdeki en yoğun konu Sinan Oğan’ın bu iki adaydan kimi destekleyeceği.

sinan-ogan-2-tur-kararini-ne-zaman-saat-kacta-aciklayacak.jpg

SİNAN OĞAN 2. TUR KARARINI NE ZAMAN AÇIKLAYACAK?,ATA İttifakı

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın 2. turda hangi adayı destekleyeceğine dair kararını bugün açıklayacağı iddia edilmişti. Oğan’ın kararını açıklamak için 19 Mayıs tarihini tercih ettiği öne sürüldü. Bugün kararını açıklaması beklenen Sinan Oğan’ın saat kaçta açıklama yapacağı ise henüz bilinmiyor.