Sinan Oğan 2. turda ne yapacak merak edilirken sürpriz bir çıkış geldi

14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde aldığı yüzde 5 üzeri oy oranıyla seçimin en sürpriz ismi olan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın 2. turda nasıl bir yol izleyeceği ve hangi adayı destekleyeceği merak ediliyor.

Sinan Oğan 2. turda ne yapacak merak edilirken sürpriz bir çıkış geldi

Seçimin ilk turunda bir sonuç elde edilememiş ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tura kalmıştı. 2. turda yer alamayacak olan Sinan Oğan’ın hangi adayı destekleyeceği merak ediliyor. 28 Mayıs’taki ikinci tur seçimi kadar Oğan’ın destek vereceği isim de merak konusu. Tüm gözler Sinan Oğan’dan gelecek destek açıklamasına çevrildi. Oğan’ın iki Cumhurbaşkanı adayı arasından hangi isme destek vereceği merakla beklenirken bu süreçte Oğan’a bakanlık teklif edildiği iddiaları da gündeme gedli. Bu iddialar kendisine sorulan Oğan ise sürpriz bir çıkışta bulundu.

SİNAN OĞAN 2. TURDA DESTEKLEYECEĞİ ADAYI HENÜZ AÇIKLAMADI

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde adayların yeterli oyu alamaması sonucunda seçim ikinci tura kaldı. Türkiye, 28 Mayıs 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için tekrar sandığa gidecek. İlk turda aldığı oy oranı ile seçimde sürpriz bir çıkış yapan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın 2. turda hangi adaya destek vereceği merakla bekleniyor. Oğan, henüz seçimin ikinci turunda destekleyeceği adayı açıklamadı.

sinan-ogan-2-turda-ne-yapacak-merak-edilirken-surpriz-bir-cikis-geldi.jpg

SİNAN OĞAN’DAN BAKANLIK TEKLİFİ İDDİALARINA YANIT

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdçaroğlu’nun yarın bir araya geleceği öğrenildi. 2. turun kilit ismi haline gelen ve hangi adayı destekleyeceği merak edilen Oğan, The New York Times’a verdiği demeçte sürpriz bir çıkışta bulundu. İkinci turda hangi adaya destek vereceğini açıklamayan Oğan, bu süreçte kendisine bakanlık teklif edildiği iddialarına yanıt verdi ve ‘Niye bakan olayım, başkan yardımcısı olabiliyorken?’ dedi.